‘L’hora fosca’ ofereix el desenllaç del cas Ferrándiz

Dimarts a les 22 hores, el true crime de la televisió d’À Punt

‘L’hora fosca’ ofereix el desenllaç del cas Ferrándiz
‘L’hora fosca’ ofereix el desenllaç del cas Ferrándiz / Departament de Comunicació
12 d'abril 2021 - 11:18

L’hora fosca és la cita ineludible de les nits de dimarts d’À Punt. El programa de format true crime està captivant els amants del gènere negre que cada setmana esperen nous capítols d’aquesta proposta visual amb trets cinematogràfics.

Demà L’hora fosca completarà la història ‘El depredador de Castelló’, conegut com el cas Ferrándiz a partir de les 22 hores.

Els investigadors van darrere la pista d’un assassí en sèrie a Castelló. L’operació Bola de cristall els conduirà a descobrir la identitat del responsable de la mort de cinc dones i a saber més sobre com actuava i planificava els crims.

Aquesta setmana es mostrarà un altre intent d’agressió de Ferrándiz que es va poder evitar gràcies als veïns de la víctima i com, en tornar a intentar segrestar una altra jove, els membres de l’UCO el detenen un dissabte a la nit. El programa inclou el procés d’escorcoll de sa casa i la reconstrucció dels fets ordenada pel fiscal.

El cas Ferrándiz va tindre molta repercussió mediàtica, tot i que, principalment per la mort de Sònia Rubio, més que per la resta de les víctimes. A l’episodi es mostra com es relaciona aquest primer delicte amb la resta d’assassinats per les perquisicions policials amb la intervenció de l’equip de criminòlegs i psicòlegs de la Universitat, encapçalats per Vicente Garrido, encarregats de definir-ne la personalitat. El testimoni de l’única víctima que va poder escapar amb vida és fonamental en el juí.

Tot i la seua autoinculpació, Ferrándiz no ha volgut participar en cap programa de reinserció per a delinqüents sexuals. Eixirà de presó l’any 2023.

També et pot interessar

stats