L’Eurolliga femenina de bàsquet i l’EHF European League d’handbol, en exclusiva per À Punt

À Punt retransmetrà l’aventura europea del València Basket i l’Handbol Benidorm en una aposta decidida per a fer costat al nostre esport

El València Basket i el TM Benidorm per À Punt Mèdia
El València Basket i el TM Benidorm per À Punt Mèdia

À Punt Mèdia retransmetrà el camí del València Basket i l’Handbol Benidorm en l’Eurolliga femenina i l’EHF European League, dues competicions de la màxima exigència que comencen aquesta setmana.

El dimarts 25 serà el torn del conjunt benidormer que s’estrena en la fase de grups de l’EHF European League amb un dels equips més forts de la competició, els alemanys del Flensburg. Serà a les 20:45 h i À Punt estarà a l’estadi Flens-Arena per a contar-ho. De la narració s'encarregarà Dani Hermosilla, que tindrà Patxi Martí com a comentarista d’excepció.

Per davant, deu duels emocionants d’una exigent primera fase d’un grup que completen el Valur islandés, el Ferencváros hongarés i l’Ystads suec.

Tots els duels del conjunt de la Marina es retransmetran en directe pel web d’À Punt. El dimecres 26 serà el conjunt del València Basket femení el que s’estrenarà en la màxima competició continental. Les de Rubén Burgos comencen amb un plat fort, ja que reben a la Fonteta la Virtus de Bolonya. 

Serà el primer dels 14 duels previstos en aquesta primera fase d’un grup que té com a rivals equips tan potents com ara l’USK Praga txec, el KSC Szekszard hongarés, el Tango Bourges francés, el Polkowice polonés i el Fenerbahçe turc.

Un camí il·lusionant per a les jugadores del conjunt taronja, que tractaran de ser un dels quatre equips que es classificaran per als quarts de final. Els encarregats de traslladar l’emoció de l’Eurolliga seran Josep Carbonell, la llegenda taronja, Nacho Rodilla, i l'exjugadora Anna Gómez.

En paraules d’Alfred Costa, director general d’À Punt, “es tracta d’una aposta ferma per l’esport masculí i femení d’elit ja que tant els deixebles de Fernando Latorre com les jugadores de Rubén Burgos són dos dels equips més destacats de la nostra comunitat”.

D’aquesta manera, À Punt continua amb el seu compromís de donar suport i visibilitat als esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats