L’elecció a les corts d’honor de les Falles 2022, aquest dissabte en directe per À Punt

La retransmissió des de la Fonteta es podrà seguir per la televisió i el web per streaming i es repetirà diumenge al matí

La retransmissió es podrà seguir per la televisió i el web i es repetirà diumenge al matí
La retransmissió es podrà seguir per la televisió i el web i es repetirà diumenge al matí / Departament de Comunicació
29 de setembre 2021 - 12:13

Ja ho deia la cançó de la valenciana Jazzwoman fa unes setmanes: “Les Falles À Punt”. El compte arrere per a les de març de 2022 comença aquest cap de setmana en la televisió pública amb l’elecció de les corts d’honor de les Falles 2022.

Torna l'emoció de La Fonteta
Torna l'emoció de La Fonteta

La retransmissió des del pavelló de la Fonteta de Sant Lluís començarà a les 20:00 hores al web per streaming i a les 22:45 hores per la televisió de manera simultània fins a les 23:55. En el descans de l’acte s’emetrà l’informatiu NTC Nit i el programa Tresors amb història, que presenta Carolina Ferre.

La retransmissió la presentaran els periodistes Ferrán Cano i Montse Català amb la intervenció d’un equip de reporters del programa Bona vesprada per a mostrar tot el que passe des de la Fonteta.

Diumenge de matí, en acabar la missa, l’elecció de les corts d’honor de les Falles 2022 es tornarà a repetir en diferit a partir de les 10:45 hores.

Les candidates a fallera major de València

En les següents fotogaleries trobaràs les candidates, tant adultes com infantils:

També et pot interessar

stats