L’elecció de les candidates a falleres majors de València de 2024 en directe per la televisió d’À Punt

El dissabte 30 a partir de les 19:30 hores amb Ferran Cano, Pepa Gómez i les veus més expertes de les Falles

Els dies 10 i 11 d’octubre també es retransmetrà el nomenament i la proclamació de les falleres major i infantil 2024

Elecció de les Corts d'Honor a la Fonteta
Elecció de les Corts d'Honor a la Fonteta / Departament de Comunicació
28 de setembre 2023 - 11:59

El compte arrere per a les Falles del 2024 comença aquest cap de setmana al pavelló de la Font de Sant Lluís de València, amb l’acte de l’elecció de les 26 candidates a corts d’honor, tretze dones i tretze xiquetes, entre les quals es troben les màximes representants de la festa gran de l’any que ve.

Les càmeres d’À Punt seran testimoni de la gala que se celebra a partir de les 19:30 hores i que es podrà seguir en directe per la televisió. El narrador serà el presentador del magazín Fas festa, Ferran Cano, que estarà acompanyat de la periodista, Pepa Gómez.

Amb ells com a col·laboradores d’excepció estaran dues dones que han viscut l’experiència de ser les màximes representants de les Falles en primera persona: Marina Civera, fallera major de València 2019 i Lucía Andrés Zarapico, fallera major infantil de València 1996.

En acabar l’acte, al voltant de les 23 hores, À Punt emetrà el documental Falleres majors de València, el qual fa un repàs sobre la història i evolució de la figura de la fallera major de València des de l’any 1931 fins ara i com ha crescut el seu paper en la societat valenciana amb un abans i un després de l'arribada dels mitjans de comunicació.

La telefonada de l’alcaldessa i la proclamació també per À Punt

D’altra banda, l’equip del programa Fas festa també oferirà en directe des de l’hemicicle de l’Ajuntament de València el dimarts 10 d’octubre, a partir de les 19:00 hores, l’acte de nomenament de les falleres major i infantil per a les Falles 2024, conegut com “la telefonada” de l’alcaldessa de València, María José Catalá, a les dues afortunades. L’endemà, el dimecres 11 d’octubre À Punt retransmetrà l’acte de la proclamació de les falleres majors i infantil a partir de les 18:45 hores des del consistori del Cap i Casal.

També et pot interessar

stats