L’Eldenc-Sabadell, per la televisió d’À Punt

El conjunt del Vinalopó Mitjà vol refermar-se en el lideratge contra un rival que lluitarà per a deixar els llocs de descens. El partit, que es disputarà diumenge al Nou Pepico Amat (18:00 h), es retransmetrà en directe per La finestra esportiva

Foto: CE Eldenc
Foto: CE Eldenc / Departament de Comunicació
17 de febrer 2023 - 09:55

Davant la seua afició i amb les càmeres de la televisió d’À Punt en directe, el CE Eldenc té una gran oportunitat contra el Sabadell FC per a refermar-se en el lideratge del grup II de 1a RFEF. L’equip català, tot un clàssic en hores baixes, es troba en llocs de descens amb 27 punts, a quinze dels del Vinalopó Mitjà.

El partit, que es disputarà diumenge al Nou Pepico Amat (18:00 h), es retransmetrà en directe per La finestra esportiva.

Tot i haver caigut a Castàlia en la passada jornada, els deixebles de Fernando Estévez, encara es mantenen al capdavant de la classificació amb 42 punts, un per damunt del CE Castelló. Es tracta, sense dubte, d’un duel amb molt en joc entre dos equips amb objectius ben diferents. La narració d’aquest enfrontament tan atractiu anirà a càrrec de Raül Pina, a qui acompanyarà en els comentaris tot un expert, com ara Javier Subirats.

L’oferta televisiva d’À Punt inclou també l’emissió el dissabte a les 17:30 h del programa Va de bo amb la retransmissió de l'última jornada de la fase regular de la XXXII Edició de la Lliga Caixabank d'Escala i Corda. Des del trinquet de Pelai, retransmissió de la partida que juguen els equips d'Almussafes amb De la Vega, Tomás II i Bueno contra el trio de Pedreguer-MasyMas, format per Giner, Javi i Conillet.

 À Punt continua apostant per donar suport al futbol més nostre i visibilitat a aquells esdeveniments esportius de rellevància amb protagonisme valencià.

També et pot interessar

stats