L’ascens de l’Hèrcules dispara les audiències d’À Punt a Alacant

● Hui, la cadena pública ofereix a les 19:00 h una programació especial per a mostrar la festa de l’equip al balcó de l’Ajuntament  

● Un total de 161.000 valencians van viure en directe l’ascens del club alacantí a Primera Federació després de guanyar per 2 a 1 al Lleida Esportiu

● La retransmissió del partit va ser líder a Alacant per davant de les televisions generalistes

Així celebrava l'Hércules la victòria quan l'àrbitre va pitar el final de partit
Així celebrava l'Hércules la victòria quan l'àrbitre va pitar el final de partit / CF Hèrcules
06 de maig 2024 - 14:51

Catorze anys després, l’Hèrcules ascendeix a la categoria Primera RFEF després de véncer al Lleida per 2 a 1. En la memòria col·lectiva sempre quedarà la imatge de la marea herculana envaint la gespa del seu estimat Rico Pérez celebrant la victòria amb els jugadors i el cos tècnic. 30.000 aficionats han viscut este moment històric a l’estadi, però 161.000 espectadors més ho han fet a través d’À Punt. 

L’ascens del club alacantí va disparar l’audiència d’À Punt ahir durant el partit a un 12,8% en la província d’Alacant, xifra que es va enlairar fins al 23,8% en els últims quinze minuts del duel. De fet, la televisió valenciana va ser la cadena líder durant tot el partit, per davant de totes les televisions generalistes (Antena 3, Tele 5, TVE, La Sexta i Cuatro).

A la Comunitat Valenciana, l’Hèrcules-Lleida va registrar una quota del 6,6% amb una emissió que es va prolongar de les 12:00 h a les 14:00 h. A la vesprada, les càmeres d’À Punt acompanyaren també els herculans en la festa de la plaça dels Estels, on es van ajuntar uns 21.000 aficionats per a rebre l’autobús amb els campions enmig de càntics i d’una alegria desbordada. 

Segueix les celebracions a través d’À Punt: esta vesprada, recepció a l’Ajuntament i festa des del balcó

La programació especial per l’ascens a Primera Federació de l’Hèrcules continua esta vesprada a les 19:00 h amb la recepció de l’equip a l’Ajuntament d’Alacant i la salutació a tota l’afició des del balcó del consistori. Abans, el programa Som de casa, que presenta Ximo Rovira, farà connexions amb el periodista Pere Conca per a veure com està l’ambient de celebració.

Els jugadors de Rubén Torrecilla arribaran en un autobús descapotable, com quan van aconseguir l’últim ascens a Primera Divisió fa catorze anys. L’acte protocol·lari amb l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, i amb les autoritats, tindrà lloc al Saló Blau. 

Segons ha anunciat el consistori alacantí, en senyal de reconeixement a l’equip i a l’afició herculana, esta nit el castell de Santa Bàrbera, la façana de l'Ajuntament, la plaça dels Estels i el Mercat Central estaran il·luminats de blau. 

 

 

 

També et pot interessar

stats