L’aplicació d’À Punt Mèdia ja es pot trobar en les ‘smart TV’ amb Android

És la primera aplicació gratuïta de les cinc previstes, que estaran disponibles pròximament.

Aplicació amb el sistema operatiu Android
Aplicació amb el sistema operatiu Android

À Punt Mèdia ha llançat hui la primera aplicació per a les ‘smart TV’ amb sistema operatiu Android. L’aplicació, que és gratuïta, permet vore tots els continguts audiovisuals d’À Punt que estan en el web (www.apuntmedia.es): vídeos, podcasts o programes. A través d’aquesta nova ferramenta també es podrà seguir l’emissió en directe de la televisió i de la ràdio, així com les emissions exclusives en línia.

Aquesta és la primera de les cinc aplicacions previstes per À Punt per a la televisió connectada amb Android, Apple, LG i Samsung. I, a més, es disposarà del servei HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) més conegut com a “botó roig”. La tecnologia HbbTV de televisió híbrida permet accedir a les possibilitats de la televisió a la carta a través del canal d’À Punt en TDT prement el botó roig. Amb l’app d’HbbTV es podrà accedir també a tot el catàleg de continguts a la carta de l’espai públic de comunicació valencià.

Aquest llançament representa una nova fase en l’objectiu d’À Punt d’adaptar tots els continguts als nous hàbits i dispositius. Una adaptació més necessària en el cas dels més xicotets de la casa. El primer pas d’aquesta estratègia va ser el llançament del web, l’abril passat. Després vingueren les aplicacions per al mòbil generalista, al juny; de La Colla, al juliol; i d’Els Bíters, al novembre; totes elles disponibles de forma gratuïta per a Android i iOS.

Podeu descarregar l’aplicació per a les smart TV amb Android en Google Play i en aquest enllaç.

També et pot interessar

stats