L’aplicació d’À Punt Mèdia coneguda com a ‘botó roig’ ja es pot trobar en les ‘smart TV’

La nova aplicació se suma a les que ja estan disponibles per a Samsung, LG, Android i Apple TV.

Nova aplicació per als televisors connectats
Nova aplicació per als televisors connectats

À Punt Mèdia ha llançat hui la cinquena de les seues aplicacions gratuïtes per a les smart TV. Es tracta del servei HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV) més conegut com a botó roig. L’aplicació permet veure tots els continguts audiovisuals d’À Punt que estan en el web (www.apuntmedia.es): vídeos, podcasts o programes. A través d’aquesta nova eina, que completa la plataforma multimèdia dels mitjans públics valencians, també es podrà seguir l’emissió en directe de la ràdio, així com les emissions exclusives en línia.

La tecnologia HbbTV de televisió híbrida permet accedir a les possibilitats de la televisió a la carta a través del canal d’À Punt en TDT, tot prement el botó roig del comandament. Amb l’app d’HbbTV es podrà accedir també a tot el catàleg de continguts a la carta de l’espai públic de comunicació valencià, i és compatible amb tots els televisors connectats amb HbbTV 1.5.

La primera de les cinc aplicacions que va llançar À Punt per a les smart TV va ser a final del mes de novembre del 2018. Ara mateix també estan ja operatives les aplicacions per a les televisions connectades amb Android, Apple, LG i Samsung.

Aquest llançament representa un pas mes en l’objectiu d’À Punt d’adaptar tots els continguts als nous hàbits i dispositius. El primer escaló d’aquesta estratègia va ser el llançament del web. Després vingueren les aplicacions per al mòbil generalista (de La Colla, al juliol, i dels Bíters). Totes estan disponibles de forma gratuïta per a Android i iOS.

També et pot interessar

stats