'L'Alqueria Blanca' aconsegueix un 7,3% d’audiència en l'estrena dominical

Tresors amb història es consolida les nits de dissabte amb 88.000 espectadors

Més de 132.000 espectadors i espectadores van  seguir anit la tornada de L'Alqueria Blanca
Més de 132.000 espectadors i espectadores van seguir anit la tornada de L'Alqueria Blanca / Departament de Comunicació
18 d'octubre 2021 - 13:13

L’Alqueria Blanca va encetar la nova temporada anit diumenge amb una excel·lent resposta per part de l’audiència. La sèrie més volguda de la televisió pública valenciana va aconseguir un 7,3% de quota de pantalla, amb 132.000 espectadors i un 61,8% de fidelitat.

L’Alqueria Blanca es va comentar també per les xarxes al mateix temps de l’emissió amb la intervenció de les conegudes com les Trinis, Gemma Juan i Chus Lacort, que animaren els seguidors des de Facebook, Instagram i Twitter. Les Trinis van fer un facebook live durant l'emissió de la sèrie per a comentar amb els seguidors totes les trames que passaven. L'esdeveniment va tindre quasi 5.000 reproduccions i més de 300 comentaris.

D’altra banda, el programa Tresors amb història es consolida dins la graella del prime time dels dissabtes. L’espai que presenta Carolina Ferre ha fet aquesta setmana el seu màxim de temporada amb un 6,2% d’audiència, 88.000 espectadors i una fidelitat del 44%.

Tresors amb història es conolida les nits de dissabte
Tresors amb història es conolida les nits de dissabte

À Punt millora la confiança dels espectadors i espectadores valencianes, també els caps de setmana, amb la producció pròpia de sèries i programes de qualitat.

També et pot interessar

stats