‘L’Alqueria Blanca’ s’acomiada de l’audiència fins setembre

La sèrie d’À Punt acaba temporada aquest divendres amb un capítol emocionant amb preparatius d’una boda i moltes incògnites sobre les amenaces de Narcís Boira

Els preparatius de la boda de Blai i Dora, en l'últim capítol de la temporada.
Els preparatius de la boda de Blai i Dora, en l'últim capítol de la temporada. / À Punt
14 de juliol 2022 - 10:27

L’Alqueria Blanca s’acomiada momentàniament aquest divendres 15 de juliol a les 15:25 hores de la televisió d’À Punt. Aquest últim capítol és el punt culminant de la temporada 13, la primera en format de tira diària de la sèrie valenciana.

    Per un costat assistim als preparatius de la boda entre Blai i Dora. La mare dels Pedreguer i el cellerer han anat acostant-se durant tota la temporada i la boda se celebrarà l’endemà amb la participació de tota la família, fins i tot els que estan vivint a Amèrica, i els amics i amigues del poble, entre els quals no poden faltar: Tonet, Ferri, Paqui, Empar i Sento, que amb la seua l’emissora tindrà un paper principal en el capítol.

Narcís està obsessionat amb Robert i Carmina: complirà les amenaces?
Narcís està obsessionat amb Robert i Carmina: complirà les amenaces? / À Punt

Per un altre costat, tenim Narcís Boira, exalcalde de l’Alqueria Blanca, que després del seu pas per presó s’enfronta ara a una malaltia, ja li ho han assegurat els metges, a la qual no sobreviurà. Narcís té una obsessió: destruir Robert, l’advocat que el va portar a la presó, i Carmina, que l’acusa d’haver ordenat l’assassinat de son pare a la presó. La qüestió és: Tindrà Boira les forces i l’ocasió de tirar avant la seua venjança? Trobarà algú que puga complir els seus desitjos? o La malaltia terminal que pateix aplacarà la seua set de venjança? El desenllaç serà aquest divendres.

Els nous capítols ja s’estan gravant a Bunyol

Els fans no han de preocupar-se perquè L’Alqueria Blanca acaba temporada, però tornarà el 5 de setembre amb 75 nous capítols diaris, noves històries i sorpreses. Els platós de la sèrie a Bunyol estan a ple rendiment i l’equip de 160 persones ja treballa de valent per a fer realitat la temporada 14 de la sèrie més volguda pels valencians.

La sèrie ‘Hotel Voramar’ substitueix ‘L’Alqueria Blanca’ a les vesprades

En la sobretaula diària, l’entreteniment continua i la sèrie Hotel Voramar substituirà L’Alqueria Blanca a partir del dilluns 18 de juliol. La televisió valenciana ja ha emés els diumenges a la nit tres temporades d’aquesta exitosa ficció danesa, la més vista pel públic en els últims cinc anys. Ara passa a ser diària i À Punt emetrà cinc temporades més per a acompanyar els valencians en les hores de més calor de l’estiu.

Hotel Voramar és una producció d’època que comença en els anys 20 i se situa en un hotel de costa on s’enredren les històries dels hostes rics amb els treballadors que els serveixen.

‘L’Alqueria Blanca’, més enllà de la televisió

En el web apuntmedia.es la sèrie continua disponible, en línea, i és la producció valenciana més longeva. 

També et pot interessar

stats