‘L’Alqueria Blanca’ celebra els 100 capítols de la seua versió diària

La celebració conclourà el divendres 11 amb una temàtica festiva de la sèrie i es desvelarà el nom dels guanyadors d’un sorteig que permetrà als més fidels acudir a una jornada de rodatge

À Punt llançarà, a través de les seues xarxes socials, un sorteig per a poder acudir a les instal·lacions on es grava la sèrie
À Punt llançarà un sorteig per a poder acudir a les instal·lacions on es grava la sèrie / Departament de Comunicació
03 de novembre 2022 - 11:14

L’Alqueria Blanca, la sèrie més estimada d’À Punt, està d’aniversari la setmana que ve. Aquesta nova temporada arriba a 100 capítols, i per a celebrar-ho la radiotelevisió pública vol premiar la fidelitat de les espectadores i els espectadors que cada dia no es perden les trames de la sèrie.

Durant els pròxims dies À Punt llançarà, a través de les seues xarxes socials, un sorteig per a poder acudir a les instal·lacions on es grava la sèrie. El premi es completarà amb regals de L’Alqueria Blanca.

A partir de dilluns 4 de novembre el magazín Bona vesprada avançarà tots els detalls del que prepara l’equip de la sèrie i convidarà el divendres 11 al plató Chus Lacort i l’actriu Carme Juan, que es vestiran de festa i ens contaran algunes novetats dels pròxims capítols de L’Alqueria Blanca.

L’Alqueria Blanca, la sèrie més estimada d’À Punt, està d’aniversari la setmana que ve
L’Alqueria Blanca, la sèrie més estimada d’À Punt, està d’aniversari la setmana que ve

En paral·lel, el magazín radiofònic Pròxima parada eixirà al carrer per a trobar els autèntics fans de la sèrie i regalarà sorpreses als oients que participen en les diferents connexions en directe.

Les deu persones guanyadores del sorteig tindran l’oportunitat d’acudir als estudis de gravació de la sèrie a Bunyol i gaudir d’una jornada de rodatge que, de segur, serà un dia inoblidable. Podran conéixer alguns dels actors i actrius de la sèrie dels nous capítols que prepara À Punt per a la temporada següent de L’Alqueria Blanca.

També et pot interessar