L’actor Sergio Caballero, padrí de ‘Tresor o trasto’

Eugeni Alemany entregarà aquest divendres un dels premis més alts del concurs

L’actor Sergio Caballero, protagonista de la sèrie 'Després de tu', que continua el rodatge de la segona temporada, serà el padrí de la nit.
L’actor Sergio Caballero, protagonista de la sèrie 'Després de tu', que continua el rodatge de la segona temporada, serà el padrí de la nit. / Departament de Comunicació
23 de febrer 2023 - 11:29

El divendres que ve 24 de febrer, a partir de les 22:00 hores, el concurs Tresor o trasto entregarà un dels premis més alts des que va començar el programa. Eugeni Alemany i Arabella Lleó capitanegen aquest espai familiar en el qual jugarem amb 12 nous objectes i 12 noves històries.

En aquesta ocasió, comptarem entre els objectes valencians amb una escultura de bronze d'Ignacio Bayarri, Nassio, guanyador tres vegades de la Medalla Nacional d'Escultura. També tindrem dos llibres de les 1.001 nits il·lustrats per l'artista valencià José Segrelles el 1931 i un vestit de la reina de les festes de Vallada.

A més, jugarem amb un cérvol fet en paper amb la tècnica de l'origami, una Barbie edició ‘Twist vintage’, una sabatilla pertanyent al jugador de bàsquet més important del nostre país, Pau Gasol i una cadira de plata.

Per als amants dels còmics, el programa posarà en joc una figura de Tintín i Milú a grandària real i una col·lecció de còmics fets per una editorial valenciana. Seran fem? seran tresor?

Sergio Caballero serà el padrí aquest divendres

L’actor valencià Sergio Caballero, protagonista de la sèrie d’À Punt Després de tu, que continua el rodatge de la segona temporada, serà el padrí de la nit. L'actor ens portarà un objecte pertanyent als seus avis i que conserva amb molt d'afecte: un rellotge despertador, serà aquest l'objecte valorat en 10.000 euros?

Els concursants de la setmana a Tresor o trasto són Álex i Andreu, dos bons amics des de la infància. El primer és bomber i acaba d'arribar d'una missió humanitària en el vaixell Open Arms. El segon, és professor i ajuda als seus pares en un bar. Junts, amb molta intuïció i simpatia, aconseguiran descobrir on s'amaga el tresor de la nit?

També et pot interessar

stats