El jurat de “Family Duo” estarà format per Carlos Marco, Mari Giner, Sandra Cervera i Sergio Alcover

El primer càsting per al programa està previst dissabte 23 de juny a Castelló.

Artistes valencians membres del jurat de Family Duo
Artistes valencians membres del jurat de Family Duo

Family Duo, el primer xou de talents talent show musical de la televisió pública valenciana, ja té jurat.  El cantant Carlos Marco, exmembre del grup Auryn, la cantant de Carraixet Mari Giner, l’actriu i cantant Sandra Cervera i el coreògraf i director artístic Sergio Alcover són els quatre reconeguts artistes valencians que formaran part del jurat d’aquesta primera edició del programa amb el qual À Punt busca talents entre les famílies de la Comunitat Valenciana.

 

Family Duo és una de les apostes més potents de la graella que prepara À Punt Mèdia. És un programa de les productores FremantleMedia i Lapònia TV que s’emetrà a la tardor del 2018. El programa busca parelles amb alguna vinculació familiar (pares i fills, germans, cosins...) que puguen tocar un instrument, ballar i, sobretot, cantar.

 

El primer càsting està previst per al pròxim dissabte 23 de juny a partir de les 10.00 h en la Sala Tàpies de l’Hotel Tryp Castellón Center (Ronda Millars, 86. 12004-Castelló). El segon està previst per al 30 de juny a la ciutat d’Alacant i, el 7 de juliol, es convocarà la prova a la ciutat de València. Els llocs concrets de cada una d’estes convocatòries seran detallats pròximament.

 

Els concurs de talents són uns dels formats amb més èxit d’audiències a la televisió dels últims anys. FremantleMedia és una productora amb més trajectòria i èxit a la televisió. A Espanya és la responsable de, per esmentar només alguns dels programes, Got Talent o Factor X. En el cas de Family Duo, el concurs, està previst que es desenvolupe en 13 programes de 120 minuts cadascun.

 

Els insteressats a participar en el càsting podran inscriure’s a través de l’enllaç https://www.shortaudition.com/FamilyDuo o telefonant al 630 430 123. En qualsevol cas, també poden presentar-se al lloc i hora indicats sense incriure’s.o telefonant al 630 430 123

També et pot interessar

stats