Jèssica Crespo primera veu d'À Punt

À Punt Mèdia opta per una professional compromesa amb els mitjans públics per a conduir i codirigir el magazín de ràdio amb què començaran les emissions al desembre.

La periodista valenciana en Burjassot

 

Jèssica Crespo s’ha guanyat el reconeixement professional en una emissora consolidada i amb tanta tradició com la cadena SER i se suma al repte de posar en marxa els mitjans públics valencians. 

 

D’aquesta manera s’incorpora a tot l’equip que ja està treballant a À Punt per a posar-los en marxa.Crespo serà la codirectora del programa i treballarà colze a colze amb la productora que es faça càrrec del magazín, sota la supervisió del departament de continguts i programes d’À Punt. “És un repte professional important perquè sóc una convençuda de la necessitat d’uns mitjans de comunicació públics, de qualitat i en valencià”, explica la periodista. “Com tots els que fem ràdio sóc una enamorada d’aquest mitjà i és un privilegi poder encetar aquesta il·lusionant etapa i amb un equip tan entusiasta”, agrega.

 

Des de la direcció dels mitjans hem fet un procés de reflexió profund sobre com iniciar les emissions. També sobre qui havia de ser la primera veu que havia de sonar en la ràdio d’À Punt. Volíem que fóra una dona. Havia de ser una persona amb experiència en el mitjà, amb un perfil jove, però coneguda i amb soltesa davant el micròfon. I, no cal ni dir-ho, amb el valencià com a llengua materna.Des d’À Punt som conscients de la necessitat de començar a comunicar, i per això ho fem a partir de la ràdio.

 

El mitjà de proximitat per excel·lència. Un mitjà tradicional, que inspira calidesa. En aquesta primera fase no hi haurà serveis informatius, però sí que hi haurà un magazín, el títol del qual encara està per decidir, amb temes que interessen l’audiència. Cultura, societat, medi ambient, tradicions… Serà un espai que eixirà fora de les parets de l’edifici de Burjassot una vegada a la setmana i es farà visible arreu del territori. De nord a sud, d’est a oest. Aqub què s’estrenarà À Punt. El departament de Continguts està treballant en una sèrie d’espais sobre música, literatura, medi ambient… Alguns d’aquests estan vinculats a continguts que també tindran el seu format televisiu.

 

En alguns casos, els presentadors seran els mateixos, i en altres seran diferents. D’aquesta manera comencem amb el model que proposem: apostant pel transmèdia.De moment, i fins que no s’incorporen treballadors a À Punt Mèdia, no hi haurà serveis informatius. El procés d’incorporació dels professionals està sent lent. Hi ha moltes persones inscrites a les borses de treball i el sistema és molt garantista.

 

A banda de la ràdio, obrirem una pàgina web que contindrà bàsicament sèries i programes infantils, tant en valencià com en anglès. També ens fixarem molt en els rodatges que s’inicien per a la programació de televisió. Es donaran a conèixer les cares i les veus que es faran habituals i familiars per als valencians i les valencianes en els pròxims mesos.

 

À Punt és una plataforma amb moltes finestres, que opta per començar amb la ràdio i amb una web i posteriorment amb la televisió. Sense oblidar les xarxes socials.Al mateix temps que treballem per a iniciar les emissions de ràdio i web continuem implementant tota la tecnologia necessària, i dissenyant els espais informatius per a tots els mitjans.

També et pot interessar