Jandro, Pere Aznar i Maria Zamora competeixen en 'Tupper Club', el concurs de cuina d’À Punt
El programa que presenta el xef Ricard Camarena posa a prova les habilitats dels famosos en la cuina, els dissabtes a la nit
Aquest dissabte, 24 de febrer, a les 22:00 hores À Punt emet Tupper Club, el concurs que posa a prova les habilitats dels famosos de la Comunitat Valenciana en la cuina. El xef Ricard Camarena, presentador del programa, ha reptat en aquesta ocasió els televisius Jandro, Pere Aznar i Maria Zamora.
Aquest dissabte À Punt dedica el programa als plats que sempre triomfen a casa, les receptes que elaborem quan tenim un convidat important o quan ens ajuntem tota la família. Els tres coneguts concursants cuinaran a casa i enviaran les elaboracions a la resta de concursants a través d’un servei de missatgeria perquè les puntuen. Per a garantir transparència, cap d’ells coneix els rivals fins al final.
L’humorista i presentador Pere Aznar ens prepararà un plat que sol fer habitualment i que li ix molt saborós: un potatge de cigrons i abadejo, que va aprendre de la seua família. Pere va començar en la televisió en Canal 9, que estava preparant un nou format anomenat Efecte Palomar quan ell feia ràdio. L’animaren a participar en un càsting per a la cadena i el van agafar. Així és que, amb només 22 anys, va eixir en la televisió autonòmica interpretant esquetxos que ell mateix escrivia.
Encara que el plat estrela de l'actriu i còmica Maria Zamora és un sàndwitx que li va fer al seu home, sorprendrà el xef Camarena amb potatge de cigrons i calamars.
“Una vegada em vaig sentir estupenda i vaig decidir fer-li un sàndwitx al meu home per a sopar. No li vaig llevar el plàstic al formatge i ell, rosegant tot el plàstic del formatge... Ell m’ho segueix recordant, perquè és l’única vegada que li he cuinat”, confessa divertida Maria Zamora.
En À Punt, Maria Zamora, Zamorita, va col·laborar en els programes Assumptes interns, Comediants, TàP Zàping, entre altres i també en la ràdio. Com a actriu ha treballat en L'Alqueria Blanca i Senyor retor, entre altres.
El tercer convidat de Ricard Camarena és el valencià Alejandro López García, conegut com a Jandro. Un artista polifacètic, ja que és actor, presentador, humorista, mag, director, guionista i escriptor. No cuina, només sap menjar bé i fer màgia, però son pare fa les millors paelles del món. El mag i còmic s'animarà a preparar en Tupper Club una recepta de cigrons amb polp i gambetes.
“No sé qui soc. Soc un valencià que fa coses rares. Em dedique a fer coses molt rares i diverses: màgia, humor, guions… Ara estic estudiant direcció de cine a Nova York. He escrit una pel·lícula, i a veure què ix d’ahí. Faig les coses que m'abelleixen en cada moment. Vaig començar estudiant enginyeria de Telecomunicacions i he acabat escrivint guions de cinema.” Així s'autodefineix Jandro, que ha quedat guardonat cinc vegades amb el Fool Us Trophy, un dels premis més prestigiosos dins del món de l’il·lusionisme.
Jandro, Pere Aznar i Maria Zamora, que guanyarà el concurs i s’emportarà el trofeu d’or?