Els informatius comencen la tardor amb la campanya "En À Punt, la notícia eres tu"

Es dona protagonisme a gent anònima que ha sigut actualitat

Noah Higón és una de les protagonistes de la campanya “En À Punt, la notícia eres tu”, amb què la cadena torna a mostrar a l’audiència el valor de servei públic / À Punt NTC
23 de setembre 2022 - 14:58

Aquest dissabte 24 de setembre els informatius de televisió, ràdio i web d’À Punt comencen a emetre les promocions de tardor "En À Punt, la notícia eres tu", una campanya que dona protagonisme a gent anònima que ha sigut actualitat per qüestions molt diverses. Les cinc persones que han participat en la campanya són:

Lluís Marco, que pertany a una família de llauradors des de fa quatre generacions. La seua història es va fer viral a les xarxes quan va cremar els seus camps situats a la pedania de Carpesa, perquè ja no són rendibles.

Lluís Marco, un dels protagonistes de la campanya “En À Punt, la notícia eres tu”
Lluís Marco, un dels protagonistes de la campanya “En À Punt, la notícia eres tu” / À Punt NTC

Iryna Turbenko és una ucraïnesa que ajuda els refugiats que fugen de la guerra i venen a València. Una dona amb molt de coratge, exemple de solidaritat.

Iryna Turbenko, protagonista de la campanya “En À Punt, la notícia eres tu”
Iryna Turbenko, protagonista de la campanya “En À Punt, la notícia eres tu” / À Punt NTC

Carlos San Juan, un home de 78 anys, és un valent heroi per a la resta de jubilats. Carlos va recollir 600.000 signatures per a reclamar als bancs un tracte més humà i major atenció presencial.

Carlos Sanjuan, protagonista de la campanya “En À Punt, la notícia eres tu”
Carlos Sanjuan, protagonista de la campanya “En À Punt, la notícia eres tu” / À Punt NTC

Daniel Alcaraz és l’únic àrbitre de futbol espanyol amb síndrome de Down. Per a ell, la gespa del terreny de joc és el símbol del respecte i de l’educació en valors.

Daniel Alcaraz, protagonista de la campanya “En À Punt, la notícia eres tu”
Daniel Alcaraz, protagonista de la campanya “En À Punt, la notícia eres tu” / À Punt NTC

Noah Higón és una jove amb set malalties minoritàries que té molta repercussió a les xarxes socials per la reivindicació al voltant de les seues reflexions. L’hem vista estudiar amb esforç a l’hospital sense perdre la il·lusió per ser advocada. Protagonitza una falla i acaba de llicenciar-se en Dret i Ciències Polítiques.

Noah Higón , protagonista de la campanya “En À Punt, la notícia eres tu”
Noah Higón , protagonista de la campanya “En À Punt, la notícia eres tu” / À Punt NTC

Els cinc són només exemples de persones que un dia van ser actualitat amb històries úniques, que fan millor la nostra societat. Amb aquesta campanya, À Punt torna a mostrar a l’audiència el valor de servei públic. Perquè acostar allò que passa als valencians, valencianes i residents a les ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana és la nostra raó de ser. 

També et pot interessar