Hui comença la 32a Mostra Internacional de Mim de Sueca amb el suport d’À Punt

À Punt Mèdia torna a ser el mitjà oficial de la Mostra, que omplirà de teatre els carrers de Sueca fins diumenge

El programes Pròxima parada i Podríem fer-ho millor de la ràdio d’À Punt regalarà entrades per als diferents espectacles 

Moment de l'espectacle MDR- Mort de Riure de Los Galindos
Moment de l'espectacle MDR-Mort de Riure de Los Galindos / Mireia Guilella
14 de setembre 2022 - 13:16

À Punt Mèdia informarà de manera destacada dels espectacles de la 32a edició de la Mostra Internacional de Mim (MIM) de Sueca que des de hui i fins diumenge. En aquesta edició hi ha 20 companyies i 47 representacions que es tindran lloc en un total de nou espais de Sueca.

Ángeles González, directora de la Mostra Internacional de Mim a Sueca, ha destacat que “enguany el MIM ofereix diversitat de propostes, una diversitat que enriqueix i ens apropa. Totes les propostes tenen la capacitat d’arribar-nos, per un motiu o un altre. Fer que la nostra pell parle.”

La Mostra està dedicat específicament a exhibir espectacles de teatre de sala i de carrer en els quals la gestualitat, el cos i el moviment dels intèrprets són el principal element artístic de l’espectacle. El MIM és un dels festivals del gest més importants de l’estat espanyol. 

À Punt Mèdia és, com ja és habitual, el mitjà de comunicació oficial del MIM, i informarà i promocionarà els espectacles en totes les xarxes socials, en els espais informatius i els magazines tant de ràdio com de televisió.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa ha remarcat que “La Mostra de Mim de Sueca forma part del calendari de les grans cites culturals que tenen lloc al llarg de la Comunitat Valenciana i que demostren la vitalitat del sector cultural valencià”.

A més, les xarxes socials i el magazine diari Pròxima Parada i l’espai de cap de setmana Podríem fer-ho millor de la ràdio d’À Punt sortejaran entrades dobles per a assistir a les representacions del MIM. La directora ha subratllat que “Per al MIM és fonamental comptar amb el suport d’À punt. No sols per la finestra al territori que ens ofereix, sinó perquè és essencial que els nostres mitjans donen cobertura i suport del que està passant a nivell cultural”.

També et pot interessar

stats