‘Podríem fer-ho millor’, el magazín d’actualitat i humor d’À Punt, s’emet de dilluns a divendres el mes d’agost

La periodista de Benidorm Mireia Llinares serà l’encarregada de conduir el programa amb l’ajuda dels habituals Ramir Calvo i Diego Varea

Ramir Calvo, Mireia Llinares i Diego Varea   Podríem fer ho millor À Punt de dilluns a divendres
Ramir Calvo, Mireia Llinares i Diego Varea Podríem fer ho millor À Punt de dilluns a divendres / Departament de Comunicació
31 de juliol 2023 - 10:25

Des de hui Podríem fer-ho millor, el magazín d’actualitat i humor d’À Punt passa a emetre’s de dilluns a divendres en el mes d’agost per a oferir als valencians els temes del dia des d’un angle divertit i seccions més estiuenques. De 10 a 12 hores, en directe per la ràdio i la televisió, la periodista Mireia Llinares presentarà l’espai acompanyada dels habituals del programa Ramir Calvo i Diego Varea i el reporter Guillem Lisarde.

Mireia Llinares és benidormera i té una llarga trajectòria com a reportera en diferents programes d’actualitat i investigació com ara En el punto de mira de Cuatro o Teleobjetivo de TVE. També ha format part dels serveis informatius de La Sexta i Canal 9, on també va presentar els informatius. Durant el mes d’agost rellevarà Susa Calafat, la conductora del Podríem que en el seu horari habitual s’emet els matins dels caps de setmana.

Podríem fer-ho millor mantindrà el to humorístic al que ens té acostumats i d’anàlisi de l’actualitat de manera desenfadada.

Des de hui Podríem fer-ho millor, el magazín d’actualitat i humor d’À Punt passa a emetre’s de dilluns a divendres
Des de hui Podríem fer-ho millor, el magazín d’actualitat i humor d’À Punt passa a emetre’s de dilluns a divendres

S’ha preparat un ampli programa de seccions dirigides per coneguts experts i periodistes. Tenen temàtiques molt diverses, però totes són tractades en clau valenciana. Algunes d’elles són “A ciència certa”, sobre divulgació científica amb la biotecnòloga Loreto Crespo; “Titellaires”, de l’actor Eugeni Mataix, amb informació sobre el món de l’espectacle; “Temperatura política” del sociòleg i expert en campanyes electorals Joan Gonçales; o “Gràcia de déu”, on la còmica Gràcia Hernandis dona consells i resol els problemes d’espectadors i oients. S’estrenen “Les notícies que ixen al final del diari i en lletra xicoteta”, on el còmic Simó Martí farà una anàlisi de les notícies més boges de la setmana.

Tampoc faltaran les seccions endèmiques del Podríem, entre les quals destaquem la popular “Ramiragenda” que recomana els millors plans culturals de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats