‘Here comes the sun’, una reflexió al voltant del turisme

El documental, en què ha participat À Punt Mèdia, s’emet dissabte a les 21:15 hores.

‘Here comes the sun’, una reflexió al voltant del turisme
‘Here comes the sun’, una reflexió al voltant del turisme / Departament de Comunicació
08 d'abril 2021 - 10:59

El dissabte 10 d'abril està prevista l'emissió en prime time del documental Here comes the sun produït per Nakamura Films, SL i amb la participació d'À Punt Mèdia.

Amb guió i direcció d'Òscar Bernácer, Here comes the sun planteja una reflexió al voltant del passat i el futur del turisme arran de la irrupció de la Covid-19 en les nostres vides, i les terribles conseqüències que la pandèmia ha generat en aquest sector. 

 La irrupció de la pandèmia ha fet que trontolle un dels pilars econòmics d'Espanya: el turisme. Here comes the sun planteja una anàlisi sociològica, urbanística, ecològica i cultural arran del naixement i el desenvolupament del turisme de sol i platja del litoral mediterrani valencià.

Turisme com a creador de riquesa i motor de canvi? Degeneració o regeneració social i cultural? Genialitat o desgavell? El sociòlegs coincideixen en la funció democratitzadora del turisme. És sostenible el model turístic actual? Amb tot això, el canvi climàtic amenaça de fer insofrible la calor al nostre Mediterrani. Què farem quan els turistes se n’hagen anat? 

Una cita per a dissabte, a partir de les 21:15 hores, en acabar l’informatiu NTC Nit, per a encetar una reflexió conjunta al voltant de les destinacions que triem per als nostres viatges. Enguany és el Xacobeo 2021, però per la pandèmia i a causa de les circumstàncies especials els beneficis del jubileu es prolonguen durant el 2022. Una de les destinacions predilectes per a fer turisme nacional que també han patit els efectes de la Covid-19.

‘Al final del camino’

En acabar Here comes the sun, a les 22:20 h, À Punt emet la pel·lícula espanyola Al final del camino, de Santiago Roberto, amb Malena Alterio, Fernando Tejero i Luis Calleja.

Nacho és fotògraf i Pilar periodista. S'odien. No obstant això, hauran de fer-se passar per una parella per a fer un reportatge sobre Olmo, un guru que resol les crisis de parella fent el camí de Santiago. Durant sis dies de viatge a través de Galícia, es veuran embolicats en tota classe de situacions absurdes, delirants i romàntiques... perquè ja se sap que fins al final del camí tot pot ser.

També et pot interessar

stats