Gayano Lluch fa doblet i guanya també el premi La Colla a les Falles 2022

El jurat d’À Punt atorga el guardó a aquest monument per fomentar la carta de valors de la cadena autonòmica i convertir els mitjans de comunicació en eina educativa.

El primer premi La Colla a les Falles és per a la comissió infantil Gayano Lluch, en el barri de Torrefiel de València
El primer premi La Colla a les Falles és per a la comissió infantil Gayano Lluch, en el barri de Torrefiel de València
16 de març 2022 - 11:34

La nomenada millor falla infantil 2022, Gayano Lluch, fa doblet i guanya també el premi La Colla a les Falles 2022, que guardona la millor crítica audiovisual als mitjans de comunicació.

 Columbus és el lema d’aquesta falla infantil del barri de Torrefiel de València que puja al pòdium dues vegades. El monument obté el primer premi atorgat per La Colla d’A Punt i per la Secció Especial 2022 per destacar que els avanços tecnològics són una oportunitat per a educar en valors. 

El jurat, format per Laia i Pau de La Colla, l'actriu de la sèrie Després de tu Carla Pascual, Andrés Gimeno, cap d'Innovació i Nous Formats de la televisió pública i el realitzador Joan Durà, han visitat les 10 comissions falleres candidates als premis La Colla a les Falles. I la guanyadora ha resultat Gayano Lluch, dels artistes Sergio Alcañiz i Valiente i Carlos E. Vera i Garay. 

El jurat amb la fallera major i president de la falla Gayano Lluch
El jurat amb la fallera major i president de la falla Gayano Lluch / À Punt

Aquesta comissió s'emportarà el primer premi, dotat amb 2.000 euros, i un estendard que reconeix la fita.

Segon premi: Arxiduc Carles-Music Gomis
Segon premi: Arxiduc Carles-Music Gomis / À Punt

El segon premi, de 1.000 euros en metàl·lic i l'estendard de record, ha sigut per a la falla Dietari de Vicent Gomar per a la comissió d'Arxiduc Carles-Músic Gomis. 

Tercer premi: Duc de Gaeta-la Pobla de Farnals
Tercer premi: Duc de Gaeta-la Pobla de Farnals / À Punt

I el tercer guardó, amb 500 euros i l'estendard commemoratiu, se l'ha emportat la comissió de la falla Duc de Gaeta-la Pobla de Farnals amb el monument infantil anomenat Sakya, els secrets del Tíbet, de l'artista Fernando Foix. 

Les tres comissions guanyadores rebran els premis en l'acte de lliurament de la Junta Central Fallera.

El jurat ha valorat els ninots de falla presentats d’acord amb els següents criteris: escenes que feren referència a À Punt (ràdio, televisió, web o xarxes socials), continguts audiovisuals, l’originalitat de l’escena representada i la qualitat dels materials i acabats.

Novetat enguany: premi del públic a la falleta més votada

La Colla vol que el comboi continue en Falles, i proposa votar quina és la falla infantil favorita del públic.

Entra en el web d'À Punt (https://www.apuntmedia.es/falles/vota-millor-promocio-valors-drets-infantesa-falles-infantils-valencia-2022_11_1496301.html) i vota el monument que més t'agrade. Ací trobaràs les 10 falles infantils candidates als premis La Colla a les Falles i que ara opten al premi del públic.

Tens de temps fins al dia 18 de març, a les 10 h. Després desvelarem quin monument ha obtingut més vots i més ha agradat al públic i, per tant, el guanyador del premi del públic de La Colla d'À Punt dotat amb 1.000 euros.

També et pot interessar

stats