La gala de les actrius i actors valencians, en directe per la televisió d’À Punt

Des del Teatre Principal de València, a partir de les 22 hores i, en acabar, s’estrena la pel·lícula ‘El que sabem’

Premis AAPV 2023
Premis AAPV 2023 / Departament de Comunicació
12 de juny 2023 - 11:37

Demà dimarts 13 de juny À Punt es vesteix de festa per a retransmetre, un any més, des del Teatre Principal de València, la gala de les actrius i actors valencians en directe a partir de les 22 hores.

L’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) organitza la gala de lliurament dels premis de l’entitat en un acte que omplirà la pantalla d’À Punt de nombroses cares conegudes del cine, el teatre i la televisió valencianes. El Premi Narcís d’enguany serà per a l’actriu Victoria Salvador, en reconeixement del seu treball interpretatiu. A més, s’entregaran guardons a les millors interpretacions masculina i femenina d’audiovisual, doblatge i teatre. 

En acabar, À Punt emet dins del nou cicle d’estrenes de cartellera participades i produïdes per la cadena, la pel·lícula El que sabem, dirigida per Jordi Núñez, amb Nakarey, Javier Amann, Fran Morales, Mauro Cervera i Rosita Amores. Es tracta d’una història d’amor amb un planter d’actors valencians que comença en una platja i que canviarà les seues vides per sempre.

També et pot interessar

stats