Les gaiates de Crémor, les preferides del públic

Els monuments de la comissió del sector 18 guanyen les votacions populars en les dues categories

18 infantil
Gaiates guanyadores dels premis del públic
17 de març 2023 - 12:24

Les votacions en el web d’À Punt converteixen en preferides del públic els dos monuments de la Gaiata 18 Crémor, tant en la categoria infantil com en la gran. Amb el 34% dels vots emesos, aquesta comissió s’emporta el Premi del Públic À Punt a les Gaiates, i amb el 33%, el Premi del Públic La Colla a les Gaiates de les festes de la Magdalena 2023.

La Gaiata Crémor ha quedat tercera en els premis a les millors gaiates 2023 i ara se li suma el reconeixement del públic a millor il·luminació amb el premi que atorga À Punt, estendard commemoratiu i 1.000 euros.

Pel que fa a la Gaiata Crémor infantil, aquest és el segon any consecutiu que aconsegueix l’estima del jurat popular, i també obté estendard i premi econòmic de 1.000 euros.

El període de votacions del públic a les 18 comissions grans i 18 comissions infantils es va obrir el passat 15 de març en el web d’À punt i s’ha tancat hui divendres 17 de març a les 10:00 amb aquests resultats. El sondeig, posat en marxa per la radiotelevisió pública per a promoure i difondre les festes fundacionals de Castelló, s’ha fet tant per a les gaiates infantils com per a les grans.

 

Entrega dels premis
Entrega dels premis

També et pot interessar

stats