La foguera Sèneca-Autobusos guanya el premi del públic d'À Punt

D'entre les deu candidates, el públic ha votat i ha decidit amb un 51% dels vots quina és la millor crítica audiovisual en les Fogueres de 2024.

La foguera guanyadora, amb el lemaOníria i insòmnia”, és la representació de la dualitat del món dels somnis, on s'enfronta tot allò que somiem aconseguir durant la infància contra tot allò que ens amoïna

Sèneca Autobusos, premi À Punt Públic
Sèneca-Autobusos, premi del públic d'À Punt / Departament de Comunicació
24 de juny 2024 - 13:01

Dins de la convocatòria dels Premis À Punt a les Fogueres 2024 i per tercera vegada, es dona l’oportunitat als seguidors de la televisió, ràdio i web públics perquè voten per l'escena preferida. Este procés de votació ha estat obert del 22 de juny al 24 de juny, a les 10:00 hores. Hi ha hagut un total de 549 vots i la guanyadora n’ha aconseguit un total del 51%. Hui aniran al set d'À Punt i, durant la prèvia de la mascletà, se'ls farà entrega del xec, l'estendard i dos entrades dobles al festival FRESCA!, organitzat per l'Institut Valencià de Cultura que se celebra al juliol a Alacant.

En segon lloc ha quedat la foguera Sant Blai - La Torreta amb 310 vots, el 29% dels totals. Enguany han participat un total de 1.073 persones en esta categoria dels premis del públic d’À Punt.

Sèneca-Autobusos, foguera infantil guanyadora del premi del públic

La foguera infantil guanyadora del premi del públic va ser la foguera Sèneca-Autobusos. Ha rebut en els dos dies que hem tingut oberta la votació en el web d'À Punt el 41% dels vots, seguida molt de prop per la foguera Port d'Alacant. Ahir diumenge anaren al set d'À Punt i durant la prèvia de la mascletà se’ls va fer entrega del xec, l'estendard i dos entrades dobles al festival FRESCA!

Sèneca-Autobusos, foguera infantil guanyadora del premi del públic
Sèneca-Autobusos, foguera infantil guanyadora del premi del públic

La radiotelevisió pública agraeix l'ajuda de tots i totes els que participat en els premis À Punt amb les Fogueres, que podran fer-ho també en les Fogueres 2025. Tota la informació i el resultat dels premis es troba publicada en el web d’À Punt (https://www.apuntmedia.es/fogueres).

També et pot interessar

stats