La foguera José Ángel Guirao guanya el premi del públic d'À Punt

D'entre les deu candidates, el públic ha votat i ha decidit amb un 33,94% dels vots quina és la millor crítica audiovisual en les Fogueres de 2023

Foguera José Àngel Guirao foto 1
Foguera José Àngel Guirao
24 de juny 2023 - 12:22

Dins de la convocatòria dels Premis À Punt a les Fogueres 2023 i, per segona vegada, es dona l’oportunitat als seguidors de la televisió, ràdio i web públics perquè voten per l'escena preferida. Aquest procés de votació ha estat obert del 22 de juny al 24 de juny, a les 10:00 hores. Hi ha hagut un total de 1.653 vots i la guanyadora ha aconseguit un total de 561.

La foguera José Ángel Guirao, amb un 33,94% del total del vots, s'ha endut el premi del públic a la millor crítica audiovisual. En segon lloc ha quedat la foguera Francisco Albert, amb 253 punts, un 15,31 % dels vots emesos.

A l'escena guanyadora titulada “La ruta de la festa” podem veure el presentador del programa Fas festa, Ferran Cano caracteritzat com un hindú de la Ruta de la Seda, seguint la temàtica de tota la foguera, assegut damunt d’un elefant amb el logotip del programa. A més, aquesta foguera també s'ha emportat el primer premi dels Premis À Punt, que va tindre com a jurat els presentadors Jordi Morera i Ana Sirvent de La cuina de morera i Hu Zhao de Xino-xano. La foguera José Ángel Guirao ha oferit l’indult de l’escena premiada a la televisió autonómica que ha acceptat acollir-la dins l’escenografia del programa Fas Festa.

El programa Podriem fer-ho millor s'encarregarà de fer l'entrega de l'estandard i del xec acreditatiu del premi.

La radiotelevisió pública agraeix la participació de totes les participants en els premis À Punt amb les Fogueres i podeu concursar a les Fogueres 2024. Tota la informació i resultat dels premis es troba publicada al web d’À Punt (https://www.apuntmedia.es/fogueres)

Foguera José Ángel Guirao
Foguera José Ángel Guirao

També et pot interessar

stats