Florida-Portatge guanya el premi La Colla a les fogueres infantils d’À Punt

Fins al dijous 23 es pot votar per als premis del públic al web d’À Punt. El resultat es farà públic el 24 de juny a les 11:00 hores en el web i xarxes socials d’À Punt

1er premi infantil La Colla Florida Portatge
1r premi infantil La Colla Florida-Portatge / Departament de Comunicació
20 de juny 2022 - 17:22

Ja es coneix el veredicte del premi La Colla a les fogueres infantils d’À Punt que aquest matí ha visitat els participants en el concurs convocat per la televisió pública:

Primer premi per a la foguera Florida-Portatge amb el lema "Divertidament intel·ligent", de l’artista Raúl García Pertusa i disseny de Paco Camallonga.

1r premi infantil La Colla Florida-Portatge
1r premi infantil La Colla Florida-Portatge

Segon premi per a la foguera Sèneca-Autobusos amb el lema "Salvem els nostres mars", de l’artista Òscar Villada.

2n premi infantil La Colla Sèneca-Autobusos
2n premi infantil La Colla Sèneca-Autobusos

Tercer premi per a la foguera Carolines Altes amb el lema "Alacant respira pels seus parcs", de l’artista Alejandro Cano.

3r premi infantil La Colla Carolines Altes
3r premi infantil La Colla Carolines Altes

Els guardons són 2.000 euros per al primer, un segon de 1.000 euros i un tercer guardó de 500 euros, respectivament. Tots rebran el corresponent estendard amb menció de la concessió del premi a la foguera corresponent a més de la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia.

Julieta Betancor i Jorge Bonora (presentadors de La Colla) i Bea Ponce (periodista de la delegació d'Alacant) han format el jurat de les fogueres infantils i han considerat la promoció dels valors i drets de la infantesa recollits en la Carta de valors de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

Tots han valorat els projectes de les fogueres presentades d’acord amb els criteris següents: escenes que facen referència a qualsevol dels continguts dels mitjans d’À Punt (ràdio, televisió, web, xarxes socials, presentadors, presentadores, programes); escenes que facen referència a continguts audiovisuals; originalitat de l’escena representada i la qualitat dels materials i acabats. 

També et pot interessar

stats