La Finestra Esportiva de la televisió d’À Punt s’obri per a viure en directe el partit entre l’Osasuna B i el CE Castelló

À Punt retransmet en directe el diumenge 22 a les 18:00 h, el partit que obri la segona volta de la competició en la Primera Federació entre el CE Castelló i l’Osasuna Promeses

CE Castelló
CE Castelló / Departament de Comunicació
20 de gener 2023 - 09:27

La finestra esportiva de la televisió d’À Punt s’obri aquest diumenge a partir de les 18:00 h per a oferir el duel que disputarà el CE Castelló en casa del filial de l’Osasuna, un rival directe en la lluita per l’ascens.

Amb dues ratxes contraposades, els dos equips estan empatats amb 31 punts en la classificació després de dènou partits disputats. El conjunt castellonenc veu en el duel una gran oportunitat per a redreçar la ratxa de sis enfrontaments consecutius sense guanyar. Els orelluts encara es mantenen en segon lloc de la classificació, tot i que només han sumat quatre dels últims díhuit punts disputats.

Per la seua part, l’Osasuna Promeses és un dels equips més regulars com a local, ja que ha guanyat sis dels nou partits disputats. En sa casa, el conjunt navarrés sols ha cedit dues derrotes i un empat.

Raül Pina i Javier Subirats seran els encarregats de transmetre tota l’emoció d’aquest gran duel entre dos equips que aspiren a l’ascens.

À Punt continua el 2023 apostant per donar suport i visibilitat als principals enfrontaments dels equips valencians en Primera RFEF, així com als esdeveniments esportius amb protagonisme i marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats