'La Finestra esportiva' retransmet el partit d’hoquei herba de l’equip Giner de los Ríos de València

À Punt oferirà el duel de la Divisió d’Honor Masculina de Hoquei contra l'SPV Complutense.

Jugada en un partit de l'equip Giner de los Ríos
Jugada en un partit de l'equip Giner de los Ríos

El Poliesportiu Verge del Carme-Beteró de València acull aquest diumenge 28 de febrer a les 12:00 h el partit de la 14a jornada de la màxima categoria de l’hoquei estatal que disputarà l'equip Giner de los Ríos contra l'SPV Complutense i que es podrà seguir en directe pel programa La Finestra esportiva de la televisió d’À Punt.

El conjunt valencià que entrena Sergio Tafalla busca recuperar les bones sensacions després de l’aturada competitiva del passat mes de gener, tot i que davant tindrà un dels equips més forts de la categoria amb 21 punts i 7 victòries.

Gustavo Clemente narrarà el partit, els comentaris aniran a càrrec de Javier Perea, cap d’equip de la selecció espanyola sub-21, i Matías Sartori, director de comunicació de la Federació Valenciana d’Hoquei.

El conjunt de Giner de los Ríos va nàixer en les Escoles Esportives Municipals de València, ciutat que recentment ha acollit l’organització d’esdeveniments internacionals en aquesta disciplina esportiva com la FIH Pro League, l’Hoquei Series Finals o la World League.

La retransmissió d’aquest partit s’inclou en el compromís d’À Punt Mèdia amb els equips valencians que representen a la Comunitat Valenciana en la màxima categoria de les diferents disciplines esportives.

També et pot interessar

stats