‘La finestra esportiva’ ofereix el partit de la Superlliga de vòlei entre el Léleman València i el líder, l’Unicaja Almeria

À Punt retransmet en directe, el diumenge 12 de desembre a les 12:00 h, el complicat repte del conjunt valencià que rep el líder de la categoria

Foto: Voleibolvalencia.com
Foto: Voleibolvalencia.com
17 de desembre 2021 - 10:37

À Punt retransmetrà el diumenge 12 de desembre a les 12:00 h en directe des del poliesportiu municipal de Benicalap Sur de València el duel corresponent a la jornada dotzena entre el Léleman València i l’Unicaja Costa Almeria.

L’espectacularitat del voleibol s’estrena en la televisió d’À Punt a través de La finestra esportiva i ho fa amb un exigent examen per al recentment ascendit Léleman València. L’únic representant valencià en la Superlliga masculina de vòlei haurà d’esforçar-se per a intentar superar el conjunt andalús, líder destacat de la categoria.

Els valencians són dècims, però es presenten al duel amb els ànims reforçats després d’imposar-se per tres sets a zero al San Sadurniño. A més, aquesta primera victòria de la temporada va permetre als jugadors dirigits per Fabián Muraco eixir dels llocs de descens.

Ximo Tamarit serà el narrador d’aquest atractiu duel de la Superlliga, la màxima categoria d’àmbit nacional i l’acompanyarà com a comentarista Juanjo Susín, entrenador de l’equip femení del Léleman València que milita en la Superlliga2.

A més, l’oferta esportiva en la televisió d’À Punt Mèdia aquest cap de setmana es completa amb el programa A córrer, dissabte a les 13:00 hores, i el programa Va de bo la mateixa vesprada a les 17:45 hores, amb la retransmissió de la final d’Elit de raspall femení des de Pedreguer i, tot seguit, el trofeu Mas y Mas d’escala i corda.

À Punt continua apostant per fer costat a una gran varietat d’esportistes i modalitats esportives amb protagonisme i marcat accent valencià i per donar-los visibilitat.

També et pot interessar

stats