La Final Four de l’Eurocup Women, en la televisió d’À Punt

À Punt oferirà el divendres 9 d’abril, en directe des d’Hongria, el partit de la semifinal de l’Eurocup Women entre el València Basket i el Flammes Carolo francés. 

Si l’equip de Rubén Burgos arriba a la final de diumenge (19:30 h), À Punt també l’oferiria en directe 

La Final Four de l’Eurocup Women en la  televisió d’À Punt
La Final Four de l’Eurocup Women en la televisió d’À Punt
06 d'abril 2021 - 12:08

Aquest divendres 9 d’abril a les 20:00 h la televisió d’À Punt retransmetrà des d’Hongria el duel de semifinals de la Final Four de l’Eurocup Women entre el València Basket i el Carolo Basket francés. 

Un equip d’ À Punt Mèdia acompanyarà el conjunt taronja en la Final Four que es disputarà a la ciutat hongaresa de Szekszard per a oferir tota la informació en totes les seues finestres. Josep Carbonell i la llegenda taronja Natxo Rodilla seran els encarregats de transmetre tota l’emoció de l’aventura de les de Rubén Burgos en esta fase final de l’Eurocup Women, la segona competició de clubs més important del continent. 

En aquest sentit, el director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha ressaltat que “amb estes retransmissions per televisió, À Punt continua donant visibilitat a l’esport femení a través del València Basket en una competició europea que pot ser històrica per al bàsquet valencià”.

Per la seua banda, des de l’entitat taronja, José Puentes, director general, ha destacat el fet que “estem davant una oportunitat històrica per al nostre equip, en la nostra segona participació les xiques lluitaran pel seu primer títol europeu i és d’agrair que À Punt estiga amb nosaltres, oferint l’oportunitat que cap aficionat falte a la cita”.

L’altra semifinal enfrontarà el conjunt local del KSC Szekszard al Reyer Venezia.

També et pot interessar

stats