"La fideuà russa", nou concurs del magazín 'Bona vesprada' d’À Punt

De dilluns a divendres es poden guanyar fins a 500 euros, experiències multiaventura, productes de cooperatives valencianes i xicotets electrodomèstics.

Sépia, nyora, clòtxina, peix, el morter de l’allioli, cigala, tomaca, calamar, cloïssa o gamba són els ingredients a triar.

Bona vesprada concurs La Fideuà russa.
'Bona vesprada' estrena el concurs "La fideuà russa" / Departament de Comunicació
30 de setembre 2022 - 10:28

Com a homenatge a l’enyorada paella russa de l’inoblidable showman Joan Monleon, que s’emetia en els anys 90 en Canal 9, arriba la seua cosina gastronòmica "La fideuà russa". Un concurs amb una base i un funcionament semblant que ha estrenat el magazín Bona vesprada d’À Punt per a repartir diners, experiències multiaventura o lots de productes variats a les espectadores i espectadors del programa. De dilluns a divendres, "La fideuà russa" entregarà dues recompenses entre els cinc ingredients premiats: un premi màxim de 500 € i un segon premi de 50 €.

Hi haurà un tercer premi que serà un pack experiència que consistirà en la participació (sempre de dues persones) en una activitat de multiaventura, un allotjament en un establiment rural o un sopar en un restaurant. El quart premi serà un lot de productes de cooperatives valencianes, que podrà incloure oli, mel o productes cosmètics. Hi haurà un cinqué premi que podrà ser un lot de xicotets electrodomèstics.

'La fideuà russa' amb Lluís Cascant
'La fideuà russa' amb Lluís Cascant

Sépia, nyora, clòtxina, peix, el morter de l’allioli, cigala, tomaca, calamar, cloïssa o gamba són els ingredients de "La fideuà russa"

Per a participar en el concurs, els aspirants hauran d’enviar un WhatsApp amb el text “FIDEUÀ RUSSA BV" , el seu nom i població al número de telèfon indicat en el programa, que és el 628 646 500.

Es faran un màxim de tres telefonades entre les persones que han escrit un missatge de WhatsApp al número indicat anteriorment. S'esperaran sis tons, si no despenja el telèfon en aquest interval de temps passarà el torn a la segona persona, i així successivament fins que despengen el telèfon. Després de la tercera, el concurs acabarà i continuarà l’endemà.

El concursant triarà quin presentador vol que accione el comandament a distància que, de manera electrònica, farà girar la paella durant un temps aleatori (cada vegada la durada és diferent); la paella pararà quan aquest temps expire. El concursant guanyarà el premi que hi haja retolat en el dors de l'ingredient que caiga sobre la cullera marcadora de la part superior de la paella.

Sépia, nyora, clòtxina, peix, el morter de l’allioli, cigala, tomaca, calamar, cloïssa o gamba. Entre els deu ingredients, cinc tindran premi i els altres cinc tindran l'espina del peix, que significa que no s’ha guanyat res.

Poden participar en el concurs totes les persones majors de 18 anys que telefonen al número indicat en el programa i que siguen seleccionades. No podrà participar en el concurs cap familiar del personal que treballe directament o indirectament en la producció del programa Bona vesprada, ni els seus familiars directes.

Les persones que hi participen i que guanyen un premi no podran tornar a fer-ho fins passats tres mesos des de la seua intervenció i assignació del consegüent premi.

La participació en el concurs suposa l'acceptació íntegra de les bases que es troben publicades a la pàgina web i la formalització del document de participació amb les productores.

També et pot interessar

stats