El festival itinerant La Colla en Ruta arriba a Gandia

Les xiquetes i els xiquets podran compartir aquesta gran festa per a tota la família amb els seus personatges favorits. L’accés serà gratuït.

La Colla en Ruta a Gandia
La Colla en Ruta a Gandia

El festival itinerant La Colla en Ruta s’instal·la demà dissabte 23 de març al Centre Cívic Roís de Corella de Gandia. Serà la tercera edició d’aquest festival que prèviament va visitar les ciutats de Castelló i València amb gran èxit i afluència de públic.

A Gandia està previst entre les 11:00 h i les 14:30 h un complet programa d’activitats, tallers i manualitats per als més menuts i concerts musicals per a tota la família. L’accés és completament gratuït. Els personatges més populars dels mitjans públics valencians, com ara els Bíters, tindran un protagonisme especial durant la jornada i interactuaran amb el públic. Al festival, igualment, hi haurà un punt on els més menuts podran apuntar-se a La Colla.

Està previst que el festival La Colla en Ruta recórrega durant els pròxims mesos diferents pobles i ciutats del territori amb l’objectiu d’oferir a les famílies jornades educatives i d’oci amb els personatges i les propostes dels mitjans públics valencians.

També et pot interessar

stats