El festival infantil La Colla en Ruta arriba dissabte a la Vall d’Uixó

Tallers de màscares i manualitats, jocs i una gran actuació de la banda de les feretes centraran l’atenció de xiquets i xiquetes.

Cartell del festival
Cartell del festival

El festival itinerant La Colla en Ruta s’instal·la aquest dissabte, 10 d’agost, a la Vall d’Uixó. Una gran festa que arrancarà a les 11:30 hores per a tota la família amb un complet programa d’activitats especialment dirigit als xiquets i xiquetes. L’accés serà lliure en totes les àrees i activitats.

La Colla d’À Punt ha preparat a la plaça del Parc jocs, tallers de màscares i manualitats dirigits als més menuts de la casa. I a la vesprada, a partir de les 19:00 hores, a la plaça del Mercat s’ha programat un gran final de festa: l’actuació de la banda de les feretes.

Els protagonistes de la sèrie infantil El Cau de les Feretes, que es pot seguir per À Punt Mèdia, eixiran dissabte del cau on viuen per a pujar a l’escenari convertits en una divertida banda de música rock. Quarantamaula, Tombatossals, Dragolina, Butoni i Bubota cantaran cançons i interactuaran amb els més menuts.

Durant tota la jornada, els pares i mares que encara no hagen inscrit els seus fills com a membres de La Colla d’À Punt ho podran fer a la plaça del Parc. El carnet oficial ofereix diversos avantatges per als xiquets i xiquetes en museus, centres d’aventura, etc.

La Colla en Ruta ha visitat des de l’any passat diversos punts del territori valencià, com ara Castelló, València o Gandia. Està previst que el festival recórrega durant els pròxims mesos diferents pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’oferir a les famílies jornades educatives i d’oci amb els personatges i les propostes dels mitjans públics valencians.

També et pot interessar