El festival Feslloc es podrà seguir en directe per la ràdio i el web d’À Punt Mèdia

Cactus, Tardor, Tesa, La Fúmiga, Smoking Souls i Jazzwoman són els grups convidats al festival de música en valencià

El festival Feslloc es podrà seguir en directe per la ràdio i el web d’À Punt Mèdia
El festival Feslloc es podrà seguir en directe per la ràdio i el web d’À Punt Mèdia

El programa ‘Territori d’estiu’ de la ràdio d’À Punt es convertirà aquest dissabte en un escenari de concerts per a oferir en directe les actuacions del Feslloc. Una cita musical que també es podrà seguir en temps real pel web d’À Punt Mèdia des de les 16:00 h fins a les 00:00 h.

El Feslloc 2020 se celebra al terme municipal de Benlloc en un lloc encara sorpresa, per a seguir les recomanacions sanitàries, apartat a uns tretze quilòmetres de la població i amb un aforament de només cent entrades que s’han oferit de manera solidària per a recaptar fons per als treballadors i treballadores de la música en valencià.

Per això À Punt Mèdia és enguany la manera ideal de no perdre’s les actuacions del cartell del festival: Cactus, Tardor, Tesa, La Fúmiga, Smoking Souls i Jazzwoman són les actuacions d’aquest dissabte.

A més de la retransmissió en directe del Feslloc, la televisió d’À Punt té previst emetre, pròximament, els diferents concerts de forma individualitzada, dins de la política de promoció de cantants i grups valencians.

El Feslloc és un festival de música que va nàixer l’any 2007 a la localitat de Benlloc (la Plana Alta), i que està organitzat per l’Associació Feslloc, de la qual formen part l’Ajuntament de Benlloc i l’entitat cívica Escola Valenciana.

L’objectiu principal del Feslloc és la promoció de les propostes musicals fetes per solistes i grups que empren el valencià en les seues composicions musicals.

També et pot interessar

stats