‘Fas festa’ fa un recorregut pel calendari festiu amb Àlex Blanquer i Lluís Cascant de convidats al plató

La ruta festera farà parada a València, Vilamalur, Sant Joan d’Alacant, Orxeta, Peníscola, Bellús i Alcoi

Vilamalur viu les festes del pobles i 'Fas festa' allà que se n'ha anat
Vilamalur viu les festes del pobles i 'Fas festa' allà que se n'ha anat / À Punt
18 de setembre 2023 - 13:56

Fas festa, el programa d’À Punt que mostra les festes tradicionals més arrelades dels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana, ha estat present en el càsting més exigent del món faller: el de l’elecció a candidates a falleres majors de València. La festa reportera que ens contarà tots els detalls és Berta Báidez.

Berta Báidez ha estat en el procés d'elecció de les falleres majors de València per a 2024
Berta Báidez ha estat en el procés d'elecció de les falleres majors de València per a 2024 / JCF

Aquest dimarts 19 de setembre, a les 22 hores com sempre, la ruta festera farà parada aquesta setmana també a Vilamalur, Sant Joan d’Alacant, Orxeta, Peníscola, Bellús i Alcoi. La presentadora Àlex Blanquer i Lluís Cascant són els convidats especials al plató que acompanyaran Ferran Cano en el recorregut pel calendari fester de la setmana.

Ferran Cano estarà aquesta setmana acompanyat d'Àlex Blanquer i Lluís Cascant
Ferran Cano estarà aquesta setmana acompanyat d'Àlex Blanquer i Lluís Cascant

El Fas festa ha visitat Vilamalur (Alt Millars), on se celebren les festes patronals en honor a sant Doménec i a la Mare de Déu dels Desemparats. Allí, Carles Navarro ha participat en un original concurs.

Una altra parada serà a Sant Joan d’Alacant (Alacantí), on s’ha celebrat l’ofrena de flors i fruits al Crist de la Pau en les festes majors, i així continuen una devoció que es remunta al segle XVII.

Pugem a la Marina Baixa, on Orxeta celebra les festes amb la Romeria de Sant Tomàs i una marató gastronòmica que inclou la Festa del Peix, un entrepà gegant, tapes i fideuà.

Més al nord, Peníscola (Baix Maestrat) viu la desfilada i entrada a la ciutat de les esquadres mores i cristianes dins de les seues festes patronals i fins allí es traslladarà l’equip de Ferran Cano.

Per últim, a Bellús (Vall d’Albaida) els festareporters han participat en la processó del Santíssim Crist de la Bona Mort, i a Alcoi se n’han anat de romeria a la Font Roja en honor a la Mare de Déu dels Lliris.

Allarga l’estiu amb el concurs “Cap de setmana per a dos"

Fas festa continua amb el seu concurs “Cap de setmana per a dos”, en què els espectadors del programa poden participar de manera senzilla i allargar l’estiu amb un cap de setmana a la platja.

L’espai més fester de la radiotelevisió valenciana premia els espectadors més fidels amb dues nits d’hotel amb desdejuni inclòs, per a dues persones a l’Hotel Petit Miramar de València.

Per a participar-hi, l’audiència haurà d’estar pendent del programa, ja que el presentador Ferran Cano plantejarà una pregunta sobre alguna peculiaritat de les festes que cobreix el programa. Es farà una telefonada a alguna de les persones que han escrit un missatge de WhatsApp al número 630 906 677.

Les bases del concurs es poden consultar en el web d’À Punt (https://web.apunt.es/basesconcurs-fasfesta).

També et pot interessar

stats