‘Fas festa’ sorteja un cap de setmana d’hotel a la platja de les Arenes de València

Es tracta de l’Hotel Petit Miramar, situat en primera línia enfront del mar Mediterrani i pots participar durant tot el mes de setembre

‘Fas festa’ sorteja cada dimarts d'agost un cap de setmana d’hotel a la platja de València
‘Fas festa’ sorteja cada dimarts d'agost un cap de setmana d’hotel a la platja de València / Departament de Comunicació
08 d'agost 2023 - 12:41 Actualitzat: 11 de setembre 2023 - 10:55

Les espectadores i els espectadors més fidels del programa de les nits de dimarts d’À Punt, Fas festa preparen maletes perquè poden participar en un interessant concurs amb un atractriu premi: dos nits d’hotel amb desdejuni inclòs, per a dos persones a l’Hotel Petit Miramar de València.

L'hotel, reformat al febrer, es troba a la platja de Les Arenes
L'hotel, reformat al febrer, es troba a la platja de Les Arenes

Com funciona?

El concurs funciona de la manera següent:

  1. El presentador Ferran Cano plantejarà una pregunta a l’audiència sobre alguna peculiaritat de les festes que cobreix el programa.
  2. Es farà una telefonada a alguna de les persones que han escrit un missatge de WhatsApp al número 630 90 66 77.
  3. S'esperaran sis tons. Si no despenja el telèfon en aquest interval, passarà el torn a la segona persona, i així successivament fins que algú despenge el telèfon.
  4. Només un participant serà el guanyador en cada programa.

Si el concursant de la primera telefonada no respon correctament la pregunta, es farà una segona crida, i així successivament fins a tres vegades. Quan s’haja guanyat el premi, el concurs acabarà i continuarà la setmana següent (tots els dimarts d'agost i setembre).

Poden participar en el concurs de Fas festa totes aquelles persones majors de 18 anys que telefonen al número indicat en el programa i que siguen seleccionades (els concursants). No podrà participar en el concurs cap familiar del personal que treballe directament o indirectament en la producció del programa Fas festa, ni els seus familiars directes.

Unes vistes que van enamorar Joaquím Sorolla
Unes vistes que van enamorar Joaquím Sorolla

Un hotel completament reformat enfront la platja de les Arenes

L’hotel Petit Miramar, renovat al febrer de 2023, és un dels negocis tradicionals del passeig de Neptú a la platja de les Arenes del barri del Cabanyal de València. Situat en primera línia enfront del mar Mediterrani, té 22 habitacions i dos noves suites que busquen una aliança entre la tradició i el disseny. De fet, la família Turanzo, que regenta aquest emblemàtic negoci des de fa tres generacions, va reformar primer el seu restaurant Sabbia.

Interiors Hotel Petit Miramar (València)
Interiors Hotel Petit Miramar (València)

Amb la renovació de l’interiorisme de totes les habitacions, el lobby, la recepció i la terrassa on es troba el rooftop bar, els espectadors afortunats del concurs que aquesta nit llança el programa Fas festa d’À Punt, podran gaudir d’una de les millors vistes de la platja que va enamorar Joaquim Sorolla i contemplar de la Marina de València.

Les bases del concurs es poden consultar ací.

També et pot interessar

stats