‘Fas festa’ s’emetrà divendres en acabar l’especial informatiu de les eleccions

A partir de les 23 hores Ferran Cano ha convidat María Abradelo al plató per a parlar de les seues festes predilectes. A més el programa farà el recorregut festiu setmanal per Tírig, Almassora, València, Ibi, Salines i Alacant

Ferran Cano presenta Fas Festa
Ferran Cano presenta Fas Festa / Departament de Comunicació
24 de maig 2023 - 14:20

El programa Fas festa retarda aquesta setmana l’horari habitual de les nits de divendres a les 23:00 h, després de l’especial informatiu del tancament de la campanya electoral. Aquesta setmana la convidada de Ferran Cano a plató serà l’artista i expresentadora de televisió valenciana María Abradelo. Junts recordaran moments festius viscuts a les festes de la Comunitat Valenciana.

D’altra banda els reporters han preparat per aquesta setmana, tot i les inclemències de l’oratge, un entretingut contingut dins el calendari festiu de maig.

El reporter Carles Navarro ha viscut la Romeria de Sant Pasqual d’Ibi, on conviuen l’emoció dels pelegrins amb les competicions més boges al costat de l’ermita. Berta Báidez ha disfrutat amb més de 5.000 festers del certamen de paelles que cada any organitzen les Fogueres de Sant Joan. Rosa Porta ha participat en la cuita de les famoses calderes que Almassora prepara en honor a Santa Quitèria per a més de 8.000 persones.

Rosa Porta de Fas Festa
Rosa Porta de Fas Festa

A més els equips de Fas festa han gaudit dels Moros i Cristians de Salines, el multitudinari besamans a la Mare de Déu dels Desemparats a València i ens acostaran unes simpàtiques veïnes de Tírig que han preparat les seues famoses coques per a les festes de Santa Quitèria.

A més l’espai, més festiu d’À Punt estarà aquest divendres en directe a l’inici de les Festes de la Joventut d’Atzeneta del Maestrat i Jesús Pobre.

També et pot interessar

stats