‘Fas festa’ recorre els pobles en festes amb la cantant Noelia Zanón com a convidada en plató

Durant el programa, se sortejarà entre els espectadors la segona estada per a dues persones a l’Hotel Petit Miramar de València

El programa 'Fas festa' recorre la Comunitat Valenciana per a donar visibilitat a les tradicions més arrelades de pobles i ciutats
El programa 'Fas festa' recorre la Comunitat Valenciana per a donar visibilitat a les tradicions més arrelades de pobles i ciutats / À Punt
21 d'agost 2023 - 12:25

Fas festa, el programa d’À Punt que mostra les tradicions festeres més arrelades dels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana, comptarà amb la cantant Noelia Zanón en plató. L’artista acompanyarà el presentador Ferran Cano en el recorregut per les festes populars de Villores, Sant Mateu, Xixona, Paiporta, Paterna, Pinedo, Benasau, Bétera i Guadassuar.

La festareportera Berta Báidez visitarà Villores (Ports), en el sopar de la llanda de les Festes de la Verge del Roser. També celebrarà Sant Climent màrtir a Sant Mateu (Baix Maestrat), on participarà en el Ball Pla de Fadrins. I, finalment, formarà part del Juí Sumaríssim del Moro Traïdor de Xixona (Alacantí).

Carlos Navarro ens portarà reportatges de les Festes del Gos de Paiporta (Horta Sud) i de la Gran Nit Mora de Paterna (Horta Nord), en l’any que celebren el 50 aniversari dels seus Moros i Cristians.

I la reportera Claudia Argent estarà a les Corregudes de Joies de Pinedo, una tradició amb més de 180 anys d’història i s’endinsarà en la nit de la pericana de Benasau (Comtat) per a tastar la seua versió d’aquesta recepta alacantina, dins de les seues festes patronals en honor a Sant Joaquim.

A més, acompanyarem les obreres de les festes de Bétera (Horta Nord) en l’entrega de “les bolletes”, on se’ls dona el relleu de la festa per sorpresa a les obreres de l’any que ve.

I en directe, viurem les Danses de Guadassuar (Ribera Alta), declarades bé d’interés cultural.

Segon concurs de "Cap de setmana per a dos"

A més, el programa continua amb el seu concurs “Cap de setmana per a dos”, on els espectadors del programa poden participar de manera senzilla.

L’espai més fester de la radiotelevisió valenciana premia els espectadors més fidels amb dues nits d’hotel amb desdejuni inclòs, per a dues persones a l’Hotel Petit Miramar de València.

Per a participar-hi, l’audiència haurà d’estar pendent del programa, ja que el presentador Ferran Cano plantejarà una pregunta a l’audiència sobre alguna peculiaritat de les festes que cobreix el programa. Es farà una telefonada a alguna de les persones que han escrit un missatge de WhatsApp al número 630 90 66 77.

Les bases del concurs es poden consultar en el web d’À Punt (https://web.apunt.es/basesconcurs-fasfesta).

També et pot interessar

stats