‘Fas festa’ recorre les festes dels pobles cada divendres a les 22 hores

Amb l’actor Ferran Gadea al plató, el programa més refrescant i festiu d’À Punt visita Cervera del Maestrat, Benavites, Algorfa, el barri marítim de València, Alboraia, Catral, Montroi i l’Eliana. 

Amb Berta Báidez coneixerem el veïnat del barri Martítim de València, que està de festa
Amb Berta Báidez coneixerem el veïnat del barri Martítim de València, que està de festa / À Punt
06 de juliol 2023 - 12:05

Molts municipis de la Comunitat Valenciana viuen les esperades festes dels pobles aquests dies i fins allí es desplaça l’equip de Fas festa per a mostrar-nos les tradicions, l’ambient i la seua gent. Demà divendres 7 de juliol, el presentador Ferran Cano estarà acompanyat al plató pel famós pregoner de la sèrie L’Alqueria Blanca, el seu homònim Ferran Gadea

El programa més festiu d’À Punt repassarà les festes d’aquesta setmana marcades pel foc, l’aigua i l’orxata. Carles Navarro s’endinsa en l’època medieval en les trobades de dracs i bèsties del foc a Cervera del Maestrat, mentre Rosa Porta encén les calderes de Santa Paula a Benavites per a centenars de festers.

Berta Báidez ha estat en les festes de Moros i Cristians del Marítim de València
Berta Báidez ha estat en les festes de Moros i Cristians del Marítim de València / À Punt

Per la seua banda, la festareportera Berta Báidez es mulla en les festes d’Algorfa i comparteix amb els veïns del Marítim de València la seua gran Entrada Mora i Cristiana. També vivim el gran dia de l’orxata d’Alboraia, on milers de persones degusten el nostre refresc més famós, i acompayem els amics de Catral pels carrers del municipi entonant el seu càntic de festa.

A més gaudirem en directe de la mascletà nocturna de les festes de Montroi i el festival de paelles que inaugura els dies grans de l’Eliana.  

També et pot interessar

stats