‘Fas festa’ recorre les festes de moros i cristians de la Comunitat Valenciana

El programa més refrescant i festiu d’À Punt visita aquest divendres Manises, l’Alcúdia de Cocentaina, Benetússer, Moixent, Alacant, Vinaròs i el Grau de Castelló

Allà on se celebren festes, anirà el 'Fas festa' d'À Punt
Allà on se celebren festes, anirà el 'Fas festa' d'À Punt / À Punt
29 de juny 2023 - 10:18

L’estiu, les festes dels pobles i À Punt s’han agermanat per a mostrar cada divendres a la nit les tradicions més arrelades als pobles que són part de la cultura valenciana. Este 30 de juny a les 22:00 hores, el programa presentat per Ferran Cano tindrà un aire més lluitador que mai perquè es bolca en les festes de moros i cristians que ja se succeeixen al llarg del territori.

Fent un recorregut per l’agenda festiva d’aquesta setmana, Fas festa estarà en directe en el pregó dels Moros i Cristians de Manises i agafarà forces amb la Nit de l’Olleta dels Moros i Cristians de l’Alcúdia de Cocentaina, que enguany compleixen quaranta anys.

La convidada especial és l’actriu Lola Moltó, una de les cares més conegudes de la nostra escena i eterna protagonista de la mítica sèrie L’Alqueria Blanca. Amb ella gaudirem dels reportatges dels ambaixadors de Fas festa als municipis: Berta Báidez, Rosa Porta i Carles Navarro. Amb Rosa gaudirem de l’entradeta infantil i la Nit de l’Olla dels Moros i Cristians de Benetússer, mentre que Carles ens presentarà els campaners de Moixent per les festes de Sant Pere.

'Fas Festa' ha estat present en el Cos Multicolor d'Alacant
'Fas Festa' ha estat present en el Cos Multicolor d'Alacant / À Punt

També reviurem l’alegria dels alacantins que han tornat a gaudir del Cos Multicolor pels carrers de la ciutat. I amb Berta viatjarem fins a Vinaròs per a les festes de Sant Pere i Sant Joan. I Rosa també ens mostrarà la processó marítima del Grau de Castelló.

Divendres podrem comprovar que el Fas festa té la recepta més refrescant de l’estiu, i els valencians estant tots convidats a disfrutar d’ella.

També et pot interessar

stats