‘Fas festa’ prepara un programa especial des d’Alacant per a viure en directe les Fogueres i la màgica nit de Sant Joan

De la mà dels festa-reporters del programa més engrescador d’A Punt visitarà també Guardamar, Gandia i Benicàssim

Berta Báidez ja està a Alacant per a contar-nos tots els detalls de Fogueres
Berta Báidez ja està a Alacant per a contar-nos tots els detalls de Fogueres / À Punt
21 de juny 2023 - 10:05

Els presentadors Ferran Cano i Maria Fuster preparen per al divendres 23 de juny un Fas festa especial des d’Alacant. El programa més festiu d’À Punt tindrà convidats i actuacions en directe i estarà en la foguera del primer premi de Secció Especial. Des d’allí sabrem com es viu la nit de Sant Joan tant a Alacant com en altres punts de la Comunitat Valenciana.

Els presentadors del 'Fas festa' d'À Punt, Ferran Cano i Maria Fuster
Els presentadors del 'Fas festa' d'À Punt, Ferran Cano i Maria Fuster / À Punt

Les nits més curtes de l’any són sinònim de foc, fogueres i festa. Per primera vegada Fas festa s'emetrà des de l'epicentre de les celebracions alacantines a només 24 hores de la Cremà. L’espai del prime time del divendres mostrarà els actes més destacats d’aquesta nit màgica i els espectadors disfrutaran de la tradicional cavalcada folklòrica internacional. A banda, el programa oferirà l’actuació de Peter López i una entrevista al cantant Juanlu de la Rosa. Els valencians també tindran l’oportunitat de conéixer la popular Encarnita Pascual, tot un símbol de la principal festa de la ciutat alacantina. 

Ací els festareporters que ens mostren cada divendres les festes més multitudinàries de la Comunitat Valenciana
Ací els festareporters que ens mostren cada divendres les festes més multitudinàries de la Comunitat Valenciana / festareporters Fas festa à punt

Amb els festa-reporters visitarem la platja de Sant Joan, que aquesta nit crema una gran foguera amb trastos vells arreplegats pels veïnat, i marxarem a Guardamar del Segura, que celebra la seua multitudinària i ancestral nit màgica. També visitarem Benicàssim, a la Plana Alta. A la platja viurem una gran celebració amb espectacles musicals, focs artificials, balls folklòrics i repartiment de dolços típics. Gandia serà un altre destí de nostres càmeres per gaudir de l’ambient festiu a la capital de la Safor al voltant de les fogueres que es fan a la platja.

També et pot interessar

stats