‘Fas festa’ és el nou programa de la televisió d’À Punt per a les nits de divendres

Una hora en directe amb el periodista Ferran Cano per a acostar l’actualitat de la cultura i les tradicions popular de la Comunitat Valenciana

'Fas festa' estarà els divendres a les 22 hores en directe
'Fas festa' estarà els divendres a les 22 hores en directe amb Ferran / Departament de Comunicació
10 de maig 2023 - 12:29

Des de fa mesos els espectadors i espectadores de la televisió pública valenciana demanaven un programa dedicat a les nostres festes. Un espai exclusiu per a parlar de la nostra cultura i tradicions populars. I aquesta setmana, el seu desig es fa realitat amb l’estrena de Fas festa, un nou programa en directe que, cada divendres a les 22 hores, oferirà una hora d’actualitat festiva a la Comunitat Valenciana.

El periodista Ferran Cano, amb més de vint anys de trajectòria professional, està especialitzat en cultura i festes valencianes. Conegut per l’audiència per programes de la televisió pública autonòmica com À Punt Directe o Bona vesprada, a més de les nombroses retransmissions festives d’À Punt, serà l’encarregat de portar l’audiència de festa sense moure’s del sofà. El plató recrea una plaça, que rebrà els divendres la visita de personatges populars que en cada programa seran els padrins de les nostres celebracions arreu del territori. Els convidats d’aquesta setmana són l’actriu Carme Juan i el presentador i showman, Pere Aznar, que parlaran de com han viscut i viuen les festes en la seua vida.

Ferran Cano presenta 'Fas festa'
Ferran Cano presenta 'Fas festa'

“És una programa familiar, per a totes les edats, perquè les festes són possibles gràcies a la barreja de generacions. Fas festa és el lloc de tota persona que cultiva i estima les tradicions; de tot aquell i aquella que fa festa” —explica el presentador alcoià, Ferran Cano. “Volem viure i mostrar des de la tradició més coneguda fins a la més singular i xicoteca. i per això recorrerem tot el territori. Des que començàrem a presentar el programa en les xarxes, els telèfons no paren de sonar. Persones de tot arreu ens conviden a viure les seues festes des de dins”.

Amb ell, un equip de professionals visitaran les celebracions més importants, i també les més singulars i desconegudes, que omplin cada setmana el calendari festiu dels nostres pobles i ciutats. Els reporters Berta Báidez, Rosa Porta i Carles Navarro seran els encarregats d’acostar les festes des dels carrers fins a l’estudi.

Els reporters Berta Báidez, Rosa Porta i Carles Navarro acompanyen Ferran Cano en el nou programa de festes.
Els reporters Berta Báidez, Rosa Porta i Carles Navarro acompanyen Ferran Cano en el nou programa de festes.

Fas festa té un plató acollidor convertit en la gran plaça de la festa, on la música, com no podia ser d’una altra manera, també és protagonista gràcies al ritme de la nostra orquestra. De fet, el programa tindrà la seua playlist de Fas festa amb els temes que no poden faltar en cap revetla de poble: des de clàssics com “La manta al coll” fins a les cançons més actuals de grups valencians com La Fúmiga o Zoo.

També et pot interessar

stats