‘Fas festa’ mostrarà en directe els últims preparatius per a la Tomatina amb Eugeni Alemany com a convidat al plató

Aquesta setmana els festareporters no han parat en torreta i ens porten un recorregut apassionant per tota la Comunitat Valenciana

La 'festareportera' Claudia Argent ha visitat la festa de l'inici de Verema a Teulada
La 'festareportera' Claudia Argent ha visitat la Festa del Moscatell de Teulada / À Punt
28 d'agost 2023 - 12:14

Fas festa, el programa d’À Punt que mostra les festes tradicionals més arrelades dels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana, comptarà amb Eugeni Alemany com a convidat en plató. L’humorista de Sueca acompanyarà el presentador Ferran Cano en el recorregut de les festes populars de Bocairent, Paterna, Benicarló, la Todolella, Teulada, Ontinyent, Morella i Bunyol.

Aquest dimarts a les 22:00 hores farem festa amb el reporter Carles Navarro, que ha estat a Bocairent per Sant Agustí i ha acompanyat la clavariessa major i cap de danses Pepa Vañó en el seu dia gran. A més, s’ha posat la roba de disparar en la gran Cordà de Paterna d’enguany.

Claudia Argent ha celebrat els 500 anys de les seues festes amb els benicarlandos i ha viscut la processó dels Sants de la Pedra de Benicarló. També ha estat en les famoses Danses de la Todolella pel Dia de Sant Bartomeu i en l’inici de l’època de la verema a la Festa del Moscatell de Teulada.

I Berta Báidez ens mostrarà els millors moments de les entrades de Moros i Cristians d’Ontinyent, de l’Anunci del Sexenni de Morella i també s’ha endinsat en els preparatius de Bunyol per al dia de la Tomatina, quan la localitat rep més de 20.000 visitants. Precisament, el programa també estarà en directe a Bunyol, on el dimarts a la nit se celebra la Nit de l’Empalmà.

Segon concurs de “Cap de setmana per a dos"

A més, el programa continua amb el seu concurs “Cap de setmana per a dos”, on els espectadors del programa poden participar de manera senzilla.

L’espai més fester de la radiotelevisió valenciana premia els espectadors més fidels amb dues nits d’hotel amb desdejuni inclòs, per a dues persones a l’Hotel Petit Miramar de València.

Per a participar-hi, l’audiència haurà d’estar pendent del programa, ja que el presentador Ferran Cano plantejarà una pregunta a l’audiència sobre alguna peculiaritat de les festes que cobreix el programa. Es farà una telefonada a alguna de les persones que han escrit un missatge de WhatsApp al número 630 90 66 77.

Les bases del concurs es poden consultar en el web d’À Punt (https://web.apunt.es/basesconcurs-fasfesta).

També et pot interessar

stats