‘Fas festa’ mostra este divendres les tradicions més arrelades de Quart de Poblet, Toixa, Elda, Cullera, Paterna, Caudiel i València

La presentadora Carolina Ferre és la convidada en plató aquesta setmana

Berta Báidez acompanya als pirates del Dragut a conquestar Cullera
Berta Báidez acompanya als pirates del Dragut a conquestar Cullera / À Punt
07 de juny 2023 - 10:05

El programa Fas festa visita esta setmana Quart de Poblet, Toixa, Elda, Cullera, Paterna, Caudiel i València per a mostrar a tots els valencians les festes més tradicionals i populars dels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana.

Aquest divendres 9 de juny, a les 22 hores, l’espai fester d’À Punt viurà en directe l’espectacular Passetjada de Sant Onofre que se celebra a Quart de Poblet i que enguany fa 300 anys. El presentador Ferran Cano comptarà amb Carolina Ferre com a convidada en el plató i junts comentaran el recorregut festiu setmanal i disfrutaran amb l’actuació en exclusiva per al Fas Festa de la millor xaranga d’Espanya, que és de Toixa.

Els festa-reporters del programa han recorregut les festes d’esta setmana; Rosa Porta ha gaudit de l’entrada mora i la cristiana d’Elda en les seues multitudinàries festes en honor de San Antón. Berta Bàidez ha acompanyat la tropa del pirata Dragut a prendre els carrers de Cullera i ha viscut com una andalusa més la romeria de la Mare de Déu del Rocío a Paterna.

Rosa Porta estarà a l'entrada mora i cristiana d'Elda
Rosa Porta estarà a l'entrada mora i cristiana d'Elda / À Punt

Per últim, Carles Navarro ha compartit amb els veïns de Caudiel la seua fira de la cirera i s’ha endinsat en aigües del club nàutic de València acompanyant la Geperudeta en l’ofrena submarina que s’ha celebrat enguany amb motiu del centenari de la coronació.

També et pot interessar

stats