Ferran Giner i Xavier Rubert comentaran la primera retransmissió en directe de la televisió d’À Punt

L’emissió televisiva serà l’amistós entre l’Al-Nassr i el València CF.

Partit Al-Nassr contra el València CF
Partit Al-Nassr contra el València CF

Ferran Giner, exfutbolista del València CF i president de l’Associació Espanyola de Futbolistes Internacionals, i el periodista d’À Punt Xavier Rubert seran els comentaristes de la primera retransmissió en directe de la televisió pública autonòmica.

El partit amistós entre l'Al-Nassr i el València CF es jugarà demà dimecres, 9 de maig, a les 17.40h a l’estadi Príncep Faisal Bin Fahd de Riad (Arabia Saudita). El València CF jugarà contra un equip reforçat amb estreles del món del futbol com ara Ronaldinho i l’italià Andreas Pirlo. El senyal que farà possible el directe serà facilitat per Mediapro. 

À Punt està immers des de fa dues setmanes en proves tècniques d’emissió amb la intenció de detectar problemes tècnics en l’emissió o anomalies. També per a fer que els usuaris tinguen temps de seleccionar À Punt en el comandament a distància abans de les emissions definitives. Els canals de referència d’À Punt són el 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a València.

Si detecteu problemes tècnics en l’emissió o anomalies, o teniu cap problema de recepció, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de tdt@cvmc.es. En trobareu més informació en el web www.apuntmedia.es i en les nostres xarxes socials.

També et pot interessar

stats