‘Family Duo’ visitarà València, aquest divendres, i dissabte, Castelló

Una unitat mòbil del programa buscarà una parella amb un vincle familiar per a participar en el programa.

‘Family Duo’ visitarà València, aquest divendres, i dissabte, Castelló
‘Family Duo’ visitarà València, aquest divendres, i dissabte, Castelló

Family À Punt, una iniciativa per a seleccionar una parella de concursants que tinga un vincle familiar, estarà aquest divendres, 2 de novembre, a la ciutat de València, i dissabte, 3 de novembre, a Castelló.

La unitat mòbil de Family Duo estarà entre les 11:30 h i les 18:30 h al principi de l’avinguda d’Aragó de València (per la banda de la plaça de Saragossa). Hi estaran presents la membre del jurat, Sandra Cervera, i la copresentadora del programa, Sonia Fernández.

I el dissabte, 3 de novembre, Family À Punt estarà a la plaça d’Espanya de Castelló (al costat del quiosc de música). El presentador, Joan Espinosa, i la copresentadora, Sonia Fernández, estaran a la ciutat de la Plana des de les 11:00 h fins a les 18:30 h.

La unitat mòbil del programa disposa d’una sala on les parelles d’aspirants podran gravar una actuació a capella. Esta actuació es pujarà a la pàgina de Facebook de Family Duo, en una secció específica dedicada al concurs i en la qual podran votar els usuaris. El vídeo que tindrà més vots guanyarà una actuació a l’escenari del programa. Els participants poden ser professionals (sense representant) o aficionats. A més, els ciutadans que vulguen tindran l’ocasió de conéixer i fotografiar-se amb les estreles del programa d’À Punt.

També et pot interessar

stats