‘Family Duo’ visitarà Alacant, Benidorm, València i Castelló per a buscar talent familiar

1 min.

Vols tindre l’oportunitat d’anar amb la teua parella artística al plató de Family Duo? À Punt te la dona. Family À Punt és una iniciativa del talent show valencià per a seleccionar una parella de concursants, formada per persones amb un vincle familiar, que actuen en l’escenari del programa. Amb aquest objectiu, una unitat mòbil del programa té previst viatjar a distints punts del territori valencià durant aquest mateix mes d’octubre. Family Duo és una de les principals apostes de la televisió pública per a aquesta tardor-hivern i una de les que més repercussaió té a les xarxes socials.

La primera parada de la unitat mòbil està prevista el pròxim divendres, 26 d’octubre, a la ciutat d’Alacant. Aquest dia, de 11:30 h a 18:30 h Family Duo estarà a l’esplanada d’Espanya amb el final de la rambla de Méndez Núñez amb la presentadora Sonia Fernández i el membre del jurat Carlos Marco.

La unitat mòbil està equipada amb una sala on les parelles d’aspirants podran gravar una actuació a capella. Aquesta actuació es pujarà a la pàgina de Facebook de Family Duo, en una secció específica dedicada al concurs i que podrà ser votada pels internautes. El vídeo que tinga més vots guanyarà una actuació en l’escenari del programa. Els participants poden ser professionals (sense representant) o aficionats. A més, els ciutadans que així ho desitgen tindran l’ocasió de conéixer i fotografiar-se amb les estreles del programa d’À Punt.

La unitat mòbil de Family Duo estarà també el dissabte 27 d’octubre a la plaça de Ses Majestats els Reis de Benidorm (parc de l’Aigüera). Allí, entre les 11:00 h i les 18:30 h estarà la presentadora del programa de talent musical Sonia Fernández i la membre del jurat Mari Giner.

I la setmana següent, l’acció està prevista també a València, el divendres 2 de novembre. La unitat mòbil estarà al principi de l’avinguda d’Aragó (per la banda de la rotonda a la plaça de Saragossa) i tindrà la presència de la membre del jurat Sandra Cervera i de la presentadora Sonia Fernández. I el dissabte 3 de novembre Family À Punt visitarà la plaça d’Espanya (al costat del quiosc de música) de Castelló. El presentador Joan Espinosa i la copresentadora Sonia Fernández estaran a la ciutat de la Plana.

stats