Family Duo, el primer talent show musical de la televisió pública valenciana

À Punt Mèdia busca les millors famílies d’artistes per a aquest programa

Primer talent show de la televisió pública valenciana
Primer talent show de la televisió pública valenciana

Family Duo és el primer talent show musical de la televisió pública valenciana. És una de les apostes més potents de la graella que prepara À Punt Mèdia. És un programa de les productores FremantleMedia i Lapònia TV que s’emetrà a la tardor de 2018.

À Punt Mèdia busca talent entre les famílies valencianes per a aquest programa. En concret, a partir de hui es llança una convocatòria pública per a trobar parelles amb alguna vinculació familiar (pares i fills, germans, cosins..) que puguen tocar un instrument, ballar i, sobre tot, cantar.

Tots el qui vullguen participar hauran d'omplir el formulari a través de l’enllaç https://www.shortaudition.com/FamilyDuo. Les parelles seleccionades actuaran davant un jurat format per artistes reconeguts, i també hauran de convéncer al públic que està al plató per a avançar en el concurs musical familiar. El concurs, dirigit a les families, està previst que es desenvolupe en 13 programes de 120 minuts cadascun.

Els talent shows són formats amb més èxit d’audiències a la televisió dels últims anys. FremantleMedia és una productora amb més trajectòria i èxit a la televisió. A Espanya és la responsable, per mencionar només alguns del seus programes, de Got Talent o de Factor X.

Més informació a www.apuntmedia.es i a les nostres xarxes socials

També et pot interessar

stats