‘Family duo’ busca demà concursants a Alacant

La primera edició del concurs va superar els 5,4 milions de reproduccions en xarxes socials.

Family duo
Family duo

Alacant acollirà demà dissabte, 26 de gener, la segona audició per a buscar concursants per a la nova edició de Family duo. L’audició està prevista a l’hotel Alicante Golf a partir de les 8:30 h.

A la primera edició de Family duo es van presentar centenars de parelles en les tres audicions que es convocaren a Castelló, València i Alacant. I la primera audició d’aquesta segona temporada a Castelló també va atraure molts aspirants. Per a aquesta segona edició, Family duo també busca parelles amb alguna vinculació familiar (pares i fills, germans, cosins, etc.) que puguen tocar un instrument, ballar i, sobretot, cantar. Els interessats a participar en els càstings es podran registrar en línia per mitjà de l’enllaç https://castingfamilyduo.apuntmedia.es/ o telefonant al 608 080 090.

Family duo és un programa de les productores Fremantle i Lapònia TV per a À Punt Mèdia. La segona edició del concurs estarà presentat també per Joan Espinosa i la copresentadora serà igualment Sonia Fernández. I d’altra banda, tots els membres del jurat de la primera edició repetiran en la segona. El cantant Carlos Marco, exmembre del grup Auryn, la cantant de Carraixet Mari Giner, l’actriu i cantant Sandra Cervera i el coreògraf i director artístic Sergio Alcover són els quatre reconeguts artistes valencians que valoraran les actuacions.

La primera edició de Family duo ha tingut una gran resposta de públic i ha sigut una enorme plataforma per al talent de les famílies valencianes. Només en les xarxes socials les actuacions del programa han superat els 5,4 milions de reproduccions. A més, cada setmana Family duo ha sigut tendència en Twitter a la Comunitat Valenciana i ho ha arribat a ser a tot Espanya.

També et pot interessar

stats