Les falleres majors de València visiten À Punt

Laura Mengó Hernández i Paula Nieto Medina han participat en Les notícies del matí i visitat les instal·lacions de la ràdio i la televisió.

El programa Bona vesprada inclou hui l’especial Proclamació des de l’Ajuntament de València.

Laura Mengó Hernández i Paula Nieto Medina, falleres majors de València junt a Mar Iglesias, presidenta de la CVMC,  Alfred Costa, director general d'À Punt i Marta Ventura, presentadora de Les Notícies de Migdia
Laura Mengó Hernández i Paula Nieto Medina, falleres majors de València junt a Mar Iglesias, presidenta de la CVMC, Alfred Costa, director general d'À Punt i Marta Ventura, presentadora de Les Notícies de Migdia / Departament de Comunicació
19 d'octubre 2022 - 13:00

Laura Mengó Hernández i Paula Nieto Medina, falleres major i infantil de València han visitat aquest matí les instal·lacions d’À Punt dins de l’habitual recorregut d’entrevistes que inclou la seua agenda protocol·lària l’endemà del seu nomenament.

A les portes de l’edifici principal les ha rebudes Alfred Costa, director general d’À Punt, Mar Iglesias, presidenta de la CVMC. Felicitades per l’elecció, Laura i Paula han descobert com funcionen la ràdio i la televisió per dins.

Les falleres majors junt a Mar Iglesias i Alfred Costa
Les falleres majors junt a Mar Iglesias i Alfred Costa / Departament de Comunicació

Les màximes representants de les Falles 2022 han recorregut les instal·lacions de la radiotelevisió valenciana a Burjassot mentre mostraven la seua satisfacció i sorpresa. Després de conéixer la redacció, han participat en dos entrevistes en directe pel programa de ràdio Les notícies del matí. Els serveis informatius i el web també han gravat Laura i Paula i al web ja es troben publicades les seues impressions emocionades en descobrir per dins el funcionament d’À Punt Mèdia.

Les falleres majors en Les Notícies del Matí
Les falleres majors en Les Notícies del Matí / Departament de Comunicació

“És un matí molt bonic, m’ha agradat molt visitar À Punt Mèdia perquè no havia vingut mai”, comentava Paula Nieto, la fallera major infantil. Mentre que Laura Nieto ens felicitava per “oferir a tots els valencians i valencianes les nostres festes més benvolgudes i, a més, enguany ja sense restriccions”.

El programa Bona vesprada inclourà hui l’especial Proclamació de les noves falleres major i infantil de les Falles 2022 des de l’Ajuntament de València.

També et pot interessar

stats