Les falleres majors de València visiten À Punt

Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre han participat en Les Notícies del Matí de la ràdio i en A la Ventura de la televisió.

El programa Bona Vesprada inclou hui l’especial Proclamació des de l’Ajuntament de València.

Alfred Costa, Carmen Martín (FM), Nerea López (FMI) i Benjamín Marín (d'esquerra a dreta)
Alfred Costa, Carmen Martín (FM), Nerea López (FMI) i Benjamín Marín (d'esquerra a dreta) / Departament de Comunicació
14 d'octubre 2021 - 14:20

Carmen Martín Carbonell i Nerea López Maestre, falleres major i infantil de València han visitat aquest matí les instal·lacions d’À Punt dins de l’habitual recorregut d’entrevistes que inclou la seua agenda protocol·lària a l’endemà del seu nomenament.

A les portes de l’edifici principal les ha rebudes Alfred Costa, director general d’À Punt, i Benjamín Marín, director de Comunicació i Màrqueting d’À Punt Mèdia. Felicitades per l’elecció, Carmen i Nerea han descobert com funcionen la ràdio i la televisió per dins.

Carmen i Nerea en A la Ventura
Carmen i Nerea en A la Ventura

Les màximes representants de les Falles 2022 han recorregut les instal·lacions de la radiotelevisió valenciana a Burjassot mentre mostraven la seua satisfacció i sorpresa. Després de conéixer la redacció, han participat en dos entrevistes en directe pel programa de ràdio Les Notícies del Matí i en el magazín A la Ventura. Els serveis informatius i el web també han enregistrat Carmen i Nerea i al web ja es troben publicades les seues impressions emocionades en descobrir per dins el funcionament d’À Punt Mèdia.

Entrevista al programa Les Notícies del Matí
Entrevista al programa Les Notícies del Matí

“No imaginava que la televisió fora tan màgica per dins” – comentava Nerea López, la Fallera Major Infantil. Mentre que Carmen Martín ens donava les gràcies “per cuidar de les nostres Falles i pel treball que feu per traslladar els valors culturals de les tradicions valencianes a totes les persones que les estimen”.

El programa Bona Vesprada inclourà hui l’especial Proclamació de les noves falleres major i infantil de les Falles 2022 des de l’Ajuntament de València.

També et pot interessar

stats